GLAZENWASSERIJ DE STER

Contactgegevens GLAZENWASSERIJ DE STER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLAZENWASSERIJ DE STER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLAZENWASSERIJ DE STER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPERMALIESTRAAT 282; 8433; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59304641 (+32-59304641) 59304641 (+32-59304641)

Fax (fax): +32 (3) 152-20-46 +32 (3) 152-20-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLAZENWASSERIJ DE STER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLAZENWASSERIJ DE STER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLAZENWASSERIJ DE STER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLAZENWASSERIJ DE STER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLAZENWASSERIJ DE STER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLAZENWASSERIJ DE STER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLAZENWASSERIJ DE STER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLAZENWASSERIJ DE STER
Products information GLAZENWASSERIJ DE STER

BTW identificatienummer (tax): BE08236419677
Ondernemingsnummer: 9594055175
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GLAZENWASSERIJ DE STER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLAZENWASSERIJ DE STER
(Get full report from official database of BE for GLAZENWASSERIJ DE STER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLAZENWASSERIJ DE STER
Addition kinds of activities for GLAZENWASSERIJ DE STER

10410203. Goudherstel uit afscheidingen | Gold recovery from tailings
22730403. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, jute, enz. | Carpets: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
31110306. Afwerking van leer | Finishing of leather
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
50740204. convectoren | Convectors
91990101. Algemeen boekhoudkantoor, overheid | General accounting office, government

Werken bij GLAZENWASSERIJ DE STER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLAZENWASSERIJ DE STER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLAZENWASSERIJ DE STER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLAZENWASSERIJ DE STER. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van GLAZENWASSERIJ DE STER in sociale netwerken
Look for responds of GLAZENWASSERIJ DE STER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLAZENWASSERIJ DE STER. Laat een reactie achter voor GLAZENWASSERIJ DE STER. GLAZENWASSERIJ DE STER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLAZENWASSERIJ DE STER. Leave a respond for GLAZENWASSERIJ DE STER. GLAZENWASSERIJ DE STER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLAZENWASSERIJ DE STER op de google maps. Adres en contacten GLAZENWASSERIJ DE STER
Location of GLAZENWASSERIJ DE STER on the google maps. Address and contacts of GLAZENWASSERIJ DE STER

Andere gerelateerde bedrijven als come GLAZENWASSERIJ DE STER GLAZENWASSERIJ DE STER: FLDE BIE P & ZN BVBA | VENIZI | Cartier | HOTEL NEW DAMSHIRE | GEBA

Other related companies as GLAZENWASSERIJ DE STER: FLDE BIE P & ZN BVBA | VENIZI | Cartier | HOTEL NEW DAMSHIRE | GEBA

GLAZENWASSERIJ DE STER is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLAZENWASSERIJ DE STER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08236419677. Het bedrijf GLAZENWASSERIJ DE STER bevindt zich op het adres: SPERMALIESTRAAT 282; 8433; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in GLAZENWASSERIJ DE STER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GLAZENWASSERIJ DE STER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLAZENWASSERIJ DE STER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLAZENWASSERIJ DE STER, openstaande posities, locatie van GLAZENWASSERIJ DE STER op de kaart.

GLAZENWASSERIJ DE STER is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLAZENWASSERIJ DE STER, company assigned to the tax number BE08236419677. The company GLAZENWASSERIJ DE STER is located at the address: SPERMALIESTRAAT 282; 8433; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in GLAZENWASSERIJ DE STER were not found.
The main activity of GLAZENWASSERIJ DE STER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GLAZENWASSERIJ DE STER is not available. You also can look at reviews of GLAZENWASSERIJ DE STER, open positions, location of GLAZENWASSERIJ DE STER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLAZENWASSERIJ DE STER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLAZENWASSERIJ DE STER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLAZENWASSERIJ DE STER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLAZENWASSERIJ DE STER, employees, financial statistics.