DOMBRET CLEANING SERVICE

Contactgegevens DOMBRET CLEANING SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMBRET CLEANING SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMBRET CLEANING SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WITTE GEVELSTRAAT 57; 2627; SCHELLE, België

Telefoon (phone): 38875332 (+32-38875332) 38875332 (+32-38875332)

Fax (fax): +32 (67) 565-87-24 +32 (67) 565-87-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMBRET CLEANING SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMBRET CLEANING SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMBRET CLEANING SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMBRET CLEANING SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMBRET CLEANING SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMBRET CLEANING SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMBRET CLEANING SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMBRET CLEANING SERVICE
Products information DOMBRET CLEANING SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE07252319335
Ondernemingsnummer: 7723358154
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DOMBRET CLEANING SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMBRET CLEANING SERVICE
(Get full report from official database of BE for DOMBRET CLEANING SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMBRET CLEANING SERVICE
Addition kinds of activities for DOMBRET CLEANING SERVICE

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
519100. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
10999905. Microlietwinning | Microlite mining
20330403. Champignons: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mushrooms: packaged in cans, jars, etc.
34330206. Unit verwarmers, huishoudelijk | Unit heaters, domestic
36459905. TL-lampen, residentieel | Fluorescent lighting fixtures, residential
37929907. Aanhangwagens, auto | Trailer coaches, automobile
38450115. Patient Monitoring Apparatuur, NIET | Patient monitoring apparatus, nec

Werken bij DOMBRET CLEANING SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMBRET CLEANING SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMBRET CLEANING SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMBRET CLEANING SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

Zoek naar antwoorden van DOMBRET CLEANING SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of DOMBRET CLEANING SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMBRET CLEANING SERVICE. Laat een reactie achter voor DOMBRET CLEANING SERVICE. DOMBRET CLEANING SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMBRET CLEANING SERVICE. Leave a respond for DOMBRET CLEANING SERVICE. DOMBRET CLEANING SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMBRET CLEANING SERVICE op de google maps. Adres en contacten DOMBRET CLEANING SERVICE
Location of DOMBRET CLEANING SERVICE on the google maps. Address and contacts of DOMBRET CLEANING SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMBRET CLEANING SERVICE DOMBRET CLEANING SERVICE: DAVID LEDUC | ANTJE'S PUPPIES | CHRISTOPHE VAN EECHAUTE | FA VANHEUVERZWIJN-HEERMAN | JEANNE BRACKE

Other related companies as DOMBRET CLEANING SERVICE: DAVID LEDUC | ANTJE'S PUPPIES | CHRISTOPHE VAN EECHAUTE | FA VANHEUVERZWIJN-HEERMAN | JEANNE BRACKE

DOMBRET CLEANING SERVICE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMBRET CLEANING SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07252319335. Het bedrijf DOMBRET CLEANING SERVICE bevindt zich op het adres: WITTE GEVELSTRAAT 57; 2627; SCHELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in DOMBRET CLEANING SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMBRET CLEANING SERVICE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMBRET CLEANING SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMBRET CLEANING SERVICE, openstaande posities, locatie van DOMBRET CLEANING SERVICE op de kaart.

DOMBRET CLEANING SERVICE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMBRET CLEANING SERVICE, company assigned to the tax number BE07252319335. The company DOMBRET CLEANING SERVICE is located at the address: WITTE GEVELSTRAAT 57; 2627; SCHELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in DOMBRET CLEANING SERVICE were not found.
The main activity of DOMBRET CLEANING SERVICE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMBRET CLEANING SERVICE is not available. You also can look at reviews of DOMBRET CLEANING SERVICE, open positions, location of DOMBRET CLEANING SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMBRET CLEANING SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMBRET CLEANING SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMBRET CLEANING SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMBRET CLEANING SERVICE, employees, financial statistics.