DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO

Contactgegevens DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LATIJNENSQUARE 2; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26492557 (+32-26492557) 26492557 (+32-26492557)

Fax (fax): +32 (53) 593-80-36 +32 (53) 593-80-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO
Products information DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO

BTW identificatienummer (tax): BE02598785400
Ondernemingsnummer: 3114868164
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO
(Get full report from official database of BE for DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO
Addition kinds of activities for DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO

4813. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
508201. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
33410100. Secundaire lood en zink | Secondary lead and zinc
34969913. Nietjes, gemaakt van gekochte draad | Staples, made from purchased wire
51479901. Reuzel | Lard
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
87430000. PR-diensten | Public relations services

Werken bij DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Jobstudent ZEB Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

  • Winkelbediende (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: BAKKERIJ TOM

    Type: Flexijob

    winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO in sociale netwerken
Look for responds of DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO. Laat een reactie achter voor DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO. DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO. Leave a respond for DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO. DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO op de google maps. Adres en contacten DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO
Location of DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO on the google maps. Address and contacts of DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO

Andere gerelateerde bedrijven als come DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO: FA. VADIMA | GIOVANNI DAEMS | AUTO?S MARC | DENDERM. AUTORIJSCHOOL | Feys Renard Bossuyt & Co NV

Other related companies as DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO: FA. VADIMA | GIOVANNI DAEMS | AUTO?S MARC | DENDERM. AUTORIJSCHOOL | Feys Renard Bossuyt & Co NV

DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02598785400. Het bedrijf DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO bevindt zich op het adres: LATIJNENSQUARE 2; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 711,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO, openstaande posities, locatie van DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO op de kaart.

DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO, company assigned to the tax number BE02598785400. The company DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO is located at the address: LATIJNENSQUARE 2; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 711,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO were not found.
The main activity of DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO is not available. You also can look at reviews of DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO, open positions, location of DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE OLIVEIRA PEREIRA VASCO, employees, financial statistics.