CHRISTIAANSEN

Contactgegevens CHRISTIAANSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAANSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAANSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEBROEDERS DE SMETSTRAAT 35; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92230987 (+32-92230987) 92230987 (+32-92230987)

Fax (fax): +32 (10) 702-22-45 +32 (10) 702-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAANSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAANSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAANSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAANSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAANSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAANSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAANSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAANSEN
Products information CHRISTIAANSEN

BTW identificatienummer (tax): BE07302307128
Ondernemingsnummer: 5037750244
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 787,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CHRISTIAANSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAANSEN
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAANSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAANSEN
Addition kinds of activities for CHRISTIAANSEN

737300. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
30619902. Automotive rubberartikelen (mechanisch) | Automotive rubber goods (mechanical)
33510101. Banden, koper en koperlegering | Bands, copper and copper alloy
35370213. Stackers, power (truck truck stackers) | Stackers, power (industrial truck stackers)
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
38610500. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
67269904. Beleggers syndicaten | Investors syndicates
70410200. Rooming huizen | Rooming houses

Werken bij CHRISTIAANSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAANSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAANSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAANSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAANSEN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAANSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAANSEN. Laat een reactie achter voor CHRISTIAANSEN. CHRISTIAANSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAANSEN. Leave a respond for CHRISTIAANSEN. CHRISTIAANSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAANSEN op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAANSEN
Location of CHRISTIAANSEN on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAANSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAANSEN CHRISTIAANSEN: EOC BELGIUM NV | ROBERT VANBUTSELE | Simons A | PROVIDENT | BROCHAGE PARFAIT

Other related companies as CHRISTIAANSEN: EOC BELGIUM NV | ROBERT VANBUTSELE | Simons A | PROVIDENT | BROCHAGE PARFAIT

CHRISTIAANSEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAANSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07302307128. Het bedrijf CHRISTIAANSEN bevindt zich op het adres: GEBROEDERS DE SMETSTRAAT 35; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 787,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in CHRISTIAANSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAANSEN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAANSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAANSEN, openstaande posities, locatie van CHRISTIAANSEN op de kaart.

CHRISTIAANSEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAANSEN, company assigned to the tax number BE07302307128. The company CHRISTIAANSEN is located at the address: GEBROEDERS DE SMETSTRAAT 35; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 787,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in CHRISTIAANSEN were not found.
The main activity of CHRISTIAANSEN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAANSEN is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAANSEN, open positions, location of CHRISTIAANSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAANSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAANSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAANSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAANSEN, employees, financial statistics.