FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA

Contactgegevens FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Rome 1 6940 Durbuy - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-86-21-28-15 32-86-21-28-15

Fax (fax): 32-86-21-20-07 32-86-21-20-07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA
Products information FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04651306152
Ondernemingsnummer: 3067901611
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate, business and industrial - developers and agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA
(Get full report from official database of BE for FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA
Addition kinds of activities for FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA

2254. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
3271. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
35450214. Schroefwerktuigen (gereedschapstoebehoren) | Threading tools (machine tool accessories)
50910704. Buitenboordmotoren | Outboard motors

Werken bij FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA. Laat een reactie achter voor FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA. FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA. Leave a respond for FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA. FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA op de google maps. Adres en contacten FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA
Location of FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA on the google maps. Address and contacts of FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA: M-C Création | DERAIDEUX P ETS | EURO REGISTER | Mileur Constant P猫re & fils | CRUZCONTROL WEBSERVICES

Other related companies as FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA: M-C Création | DERAIDEUX P ETS | EURO REGISTER | Mileur Constant P猫re & fils | CRUZCONTROL WEBSERVICES

FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651306152. Het bedrijf FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA bevindt zich op het adres: R. Rome 1 6940 Durbuy - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 306,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate, business and industrial - developers and agencies. Producten gemaakt in FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA, openstaande posities, locatie van FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA op de kaart.

FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA, company assigned to the tax number BE04651306152. The company FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA is located at the address: R. Rome 1 6940 Durbuy - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 306,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate, business and industrial - developers and agencies. Products created in FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA were not found.
The main activity of FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA is not available. You also can look at reviews of FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA, open positions, location of FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDURBUY CONFORT ET AVENTURE SA, employees, financial statistics.