ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT

Contactgegevens ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MATHIEU STEENEBRUGEN 1; 4602; VISة, België

Telefoon (phone): 43700828 (+32-43700828) 43700828 (+32-43700828)

Fax (fax): +32 (15) 581-53-95 +32 (15) 581-53-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT
Products information ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE02266723632
Ondernemingsnummer: 8740692138
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT
(Get full report from official database of BE for ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT
Addition kinds of activities for ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT

7361. Uitzendbureaus | Employment agencies
305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
20460110. Tapioca | Tapioca
30691003. Grips of handgrepen, rubber | Grips or handles, rubber
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
56329902. Blouses | Blouses
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • CNC operator (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Wevelgem zijn wij op zoek naar een CNC operator (m/v). - Je vervaardigt metalen onderdelen op een CNC-gestuurde freesmachine (stukwerk of kleine series); - Je stelt, indien nodig, de machine in; - Je beheert het verspaningsproces, meet en corrigeert indien nodig de CNC-besturing; - Je programmeert zelf eenvoudige stukken.

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT in sociale netwerken
Look for responds of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Laat een reactie achter voor ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. Leave a respond for ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT. ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT op de google maps. Adres en contacten ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT
Location of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT on the google maps. Address and contacts of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: BACOB | JULIA REYNDERS | Bauwens Optique | MAISON JEUNES LE PRISME | GARAGE LETEN & ZN

Other related companies as ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT: BACOB | JULIA REYNDERS | Bauwens Optique | MAISON JEUNES LE PRISME | GARAGE LETEN & ZN

ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02266723632. Het bedrijf ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT bevindt zich op het adres: RUE MATHIEU STEENEBRUGEN 1; 4602; VISة. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 565,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Producten gemaakt in ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, openstaande posities, locatie van ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT op de kaart.

ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, company assigned to the tax number BE02266723632. The company ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is located at the address: RUE MATHIEU STEENEBRUGEN 1; 4602; VISة. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 565,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoonmaakbedrijven and ongediertebestrijding. Products created in ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT were not found.
The main activity of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT is not available. You also can look at reviews of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, open positions, location of ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHA & OMEGA ENVIRONNEMENT, employees, financial statistics.