MAISON FABILAINE

Contactgegevens MAISON FABILAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON FABILAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON FABILAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BERCEAU 16; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71879156 (+32-71879156) 71879156 (+32-71879156)

Fax (fax): +32 (68) 200-29-83 +32 (68) 200-29-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON FABILAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON FABILAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON FABILAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON FABILAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON FABILAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON FABILAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON FABILAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON FABILAINE
Products information MAISON FABILAINE

BTW identificatienummer (tax): BE08430603027
Ondernemingsnummer: 2276885986
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MAISON FABILAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons; Textiel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON FABILAINE
(Get full report from official database of BE for MAISON FABILAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON FABILAINE
Addition kinds of activities for MAISON FABILAINE

7313. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
231101. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
899902. Kunstgerelateerde diensten | Art related services
972104. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government
20260107. Melk, gereconstitueerd | Milk, reconstituted
20920100. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
30690401. Ballonnen, reclame en speelgoed: rubber | Balloons, advertising and toy: rubber
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
50780000. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies

Werken bij MAISON FABILAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON FABILAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON FABILAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON FABILAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalmedewerker (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf met een jong team, zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en wijst ze de weg binnen deze onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende zaken en kan je gemakkelijk aanpassen. Je neemt graag initiatief en helpt graag klanten met allerlei vragen.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Poetshulp Weelde (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

Zoek naar antwoorden van MAISON FABILAINE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON FABILAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON FABILAINE. Laat een reactie achter voor MAISON FABILAINE. MAISON FABILAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON FABILAINE. Leave a respond for MAISON FABILAINE. MAISON FABILAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON FABILAINE op de google maps. Adres en contacten MAISON FABILAINE
Location of MAISON FABILAINE on the google maps. Address and contacts of MAISON FABILAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON FABILAINE MAISON FABILAINE: Pharma & Partners | ROBRECHT BUELENS | ELECTRO DOBBELEIR | ALEXOPOULO SA | LES A.P. ASSURANCES

Other related companies as MAISON FABILAINE: Pharma & Partners | ROBRECHT BUELENS | ELECTRO DOBBELEIR | ALEXOPOULO SA | LES A.P. ASSURANCES

MAISON FABILAINE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON FABILAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08430603027. Het bedrijf MAISON FABILAINE bevindt zich op het adres: RUE DU BERCEAU 16; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 817,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonheidssalons; Textiel. Producten gemaakt in MAISON FABILAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON FABILAINE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON FABILAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON FABILAINE, openstaande posities, locatie van MAISON FABILAINE op de kaart.

MAISON FABILAINE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON FABILAINE, company assigned to the tax number BE08430603027. The company MAISON FABILAINE is located at the address: RUE DU BERCEAU 16; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 817,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonheidssalons; Textiel. Products created in MAISON FABILAINE were not found.
The main activity of MAISON FABILAINE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON FABILAINE is not available. You also can look at reviews of MAISON FABILAINE, open positions, location of MAISON FABILAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON FABILAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON FABILAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON FABILAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON FABILAINE, employees, financial statistics.