INSTITUUT DENISE GRةSIAC

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • INSTITUUT DENISE GRةSIAC
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • INSTITUUT DENISE GRةSIAC

Contactgegevens INSTITUUT DENISE GRةSIAC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT DENISE GRةSIAC: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT DENISE GRةSIAC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINKLIJKELAAN 9; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32300384 32300384

Fax (fax): +32 (61) 360-60-78 +32 (61) 360-60-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT DENISE GRةSIAC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT DENISE GRةSIAC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT DENISE GRةSIAC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT DENISE GRةSIAC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT DENISE GRةSIAC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT DENISE GRةSIAC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT DENISE GRةSIAC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT DENISE GRةSIAC
Products information INSTITUUT DENISE GRةSIAC

BTW identificatienummer (tax): BE03446655273
Ondernemingsnummer: 3601287841
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in INSTITUUT DENISE GRةSIAC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons; Technisch and beroeps secundair onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT DENISE GRةSIAC
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT DENISE GRةSIAC)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT DENISE GRةSIAC
Addition kinds of activities for INSTITUUT DENISE GRةSIAC

782203. Filmafbeelding | Motion picture distribution
22990205. Isolerende velden | Insulating felts
26780202. Papierpapier en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Newsprint tablets and pads: made from purchased materials
28690500. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk
76220305. Video reparatie | Video repair

Werken bij INSTITUUT DENISE GRةSIAC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT DENISE GRةSIAC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT DENISE GRةSIAC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT DENISE GRةSIAC. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT DENISE GRةSIAC in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT DENISE GRةSIAC in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT DENISE GRةSIAC. Laat een reactie achter voor INSTITUUT DENISE GRةSIAC. INSTITUUT DENISE GRةSIAC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT DENISE GRةSIAC. Leave a respond for INSTITUUT DENISE GRةSIAC. INSTITUUT DENISE GRةSIAC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT DENISE GRةSIAC op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT DENISE GRةSIAC
Location of INSTITUUT DENISE GRةSIAC on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT DENISE GRةSIAC

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT DENISE GRةSIAC INSTITUUT DENISE GRةSIAC: 'T SNOETJE | LA NOCHE | BANCONTACT-MISTER CASH | Bulteel I | WILLY JACOBS

Other related companies as INSTITUUT DENISE GRةSIAC: 'T SNOETJE | LA NOCHE | BANCONTACT-MISTER CASH | Bulteel I | WILLY JACOBS

INSTITUUT DENISE GRةSIAC is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT DENISE GRةSIAC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03446655273. Het bedrijf INSTITUUT DENISE GRةSIAC bevindt zich op het adres: KONINKLIJKELAAN 9; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonheidssalons; Technisch and beroeps secundair onderwijs. Producten gemaakt in INSTITUUT DENISE GRةSIAC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT DENISE GRةSIAC is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT DENISE GRةSIAC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT DENISE GRةSIAC, openstaande posities, locatie van INSTITUUT DENISE GRةSIAC op de kaart.

INSTITUUT DENISE GRةSIAC is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT DENISE GRةSIAC, company assigned to the tax number BE03446655273. The company INSTITUUT DENISE GRةSIAC is located at the address: KONINKLIJKELAAN 9; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonheidssalons; Technisch and beroeps secundair onderwijs. Products created in INSTITUUT DENISE GRةSIAC were not found.
The main activity of INSTITUUT DENISE GRةSIAC is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT DENISE GRةSIAC is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT DENISE GRةSIAC, open positions, location of INSTITUUT DENISE GRةSIAC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT DENISE GRةSIAC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT DENISE GRةSIAC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT DENISE GRةSIAC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT DENISE GRةSIAC, employees, financial statistics.