FLLONG LIFE SA

Contactgegevens FLLONG LIFE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLONG LIFE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLONG LIFE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Capilone 5 6220 Fleurus - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-35-49-27 32-71-35-49-27

Fax (fax): 32-71-37-50-66 32-71-37-50-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLONG LIFE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLONG LIFE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLONG LIFE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLONG LIFE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLONG LIFE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLONG LIFE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLONG LIFE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLONG LIFE SA
Products information FLLONG LIFE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07812072753
Ondernemingsnummer: 7024078369
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLLONG LIFE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tyres, retreaded

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLONG LIFE SA
(Get full report from official database of BE for FLLONG LIFE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLONG LIFE SA
Addition kinds of activities for FLLONG LIFE SA

20999909. Honing, gespannen en gebotteld | Honey, strained and bottled
22110411. Velvets, katoen | Velvets, cotton
28420201. Autolak | Automobile polish
34230000. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
42219902. Aardappelkelders | Potato cellars
49619902. Verkoelde luchtleverancier | Cooled air supplier
51539901. Graan liften | Grain elevators
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij FLLONG LIFE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLONG LIFE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLONG LIFE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLONG LIFE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van FLLONG LIFE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLLONG LIFE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLONG LIFE SA. Laat een reactie achter voor FLLONG LIFE SA. FLLONG LIFE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLONG LIFE SA. Leave a respond for FLLONG LIFE SA. FLLONG LIFE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLONG LIFE SA op de google maps. Adres en contacten FLLONG LIFE SA
Location of FLLONG LIFE SA on the google maps. Address and contacts of FLLONG LIFE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLONG LIFE SA FLLONG LIFE SA: FRANاOIS SIBILLE | IGL cvba-Centraal Beheer | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | DEWAE | CLAES-STESSENS

Other related companies as FLLONG LIFE SA: FRANاOIS SIBILLE | IGL cvba-Centraal Beheer | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | DEWAE | CLAES-STESSENS

FLLONG LIFE SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLONG LIFE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07812072753. Het bedrijf FLLONG LIFE SA bevindt zich op het adres: R. De Capilone 5 6220 Fleurus - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 357,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tyres, retreaded. Producten gemaakt in FLLONG LIFE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLONG LIFE SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLONG LIFE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLONG LIFE SA, openstaande posities, locatie van FLLONG LIFE SA op de kaart.

FLLONG LIFE SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLONG LIFE SA, company assigned to the tax number BE07812072753. The company FLLONG LIFE SA is located at the address: R. De Capilone 5 6220 Fleurus - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 357,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tyres, retreaded. Products created in FLLONG LIFE SA were not found.
The main activity of FLLONG LIFE SA is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLONG LIFE SA is not available. You also can look at reviews of FLLONG LIFE SA, open positions, location of FLLONG LIFE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLONG LIFE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLONG LIFE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLONG LIFE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLONG LIFE SA, employees, financial statistics.