VERA OPDENBERGH

Contactgegevens VERA OPDENBERGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERA OPDENBERGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERA OPDENBERGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JAN VIANNEYSTRAAT 46; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38288047 (+32-38288047) 38288047 (+32-38288047)

Fax (fax): +32 (60) 190-82-92 +32 (60) 190-82-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERA OPDENBERGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERA OPDENBERGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERA OPDENBERGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERA OPDENBERGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERA OPDENBERGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERA OPDENBERGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERA OPDENBERGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERA OPDENBERGH
Products information VERA OPDENBERGH

BTW identificatienummer (tax): BE07216888427
Ondernemingsnummer: 5621398925
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VERA OPDENBERGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERA OPDENBERGH
(Get full report from official database of BE for VERA OPDENBERGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERA OPDENBERGH
Addition kinds of activities for VERA OPDENBERGH

344602. Open vloeren en raster voor de bouw | Open flooring and grating for construction
369903. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
495902. Ziektebestrijding | Disease control
26719900. Papier; | Paper; coated and laminated packaging, nec
51130000. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
75349900. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
80210106. Pedodontist | Pedodontist
87419901. Circuitmanagement voor bioscopen | Circuit management for motion picture theaters

Werken bij VERA OPDENBERGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERA OPDENBERGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERA OPDENBERGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERA OPDENBERGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van VERA OPDENBERGH in sociale netwerken
Look for responds of VERA OPDENBERGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERA OPDENBERGH. Laat een reactie achter voor VERA OPDENBERGH. VERA OPDENBERGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERA OPDENBERGH. Leave a respond for VERA OPDENBERGH. VERA OPDENBERGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERA OPDENBERGH op de google maps. Adres en contacten VERA OPDENBERGH
Location of VERA OPDENBERGH on the google maps. Address and contacts of VERA OPDENBERGH

Andere gerelateerde bedrijven als come VERA OPDENBERGH VERA OPDENBERGH: KELLER EDU SPRL | Van Woensel F | Axa Dumon F. | Miereghemhof | sicap

Other related companies as VERA OPDENBERGH: KELLER EDU SPRL | Van Woensel F | Axa Dumon F. | Miereghemhof | sicap

VERA OPDENBERGH is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERA OPDENBERGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07216888427. Het bedrijf VERA OPDENBERGH bevindt zich op het adres: SINT-JAN VIANNEYSTRAAT 46; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in VERA OPDENBERGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERA OPDENBERGH is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERA OPDENBERGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERA OPDENBERGH, openstaande posities, locatie van VERA OPDENBERGH op de kaart.

VERA OPDENBERGH is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERA OPDENBERGH, company assigned to the tax number BE07216888427. The company VERA OPDENBERGH is located at the address: SINT-JAN VIANNEYSTRAAT 46; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in VERA OPDENBERGH were not found.
The main activity of VERA OPDENBERGH is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERA OPDENBERGH is not available. You also can look at reviews of VERA OPDENBERGH, open positions, location of VERA OPDENBERGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERA OPDENBERGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERA OPDENBERGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERA OPDENBERGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERA OPDENBERGH, employees, financial statistics.