TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES
Private companiesAgricultural Services • TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES

Contactgegevens TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE P. JANSON 79; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25237106 (+32-25237106) 25237106 (+32-25237106)

Fax (fax): +32 (53) 634-38-93 +32 (53) 634-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES
Products information TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES

BTW identificatienummer (tax): BE06319580078
Ondernemingsnummer: 4922943115
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES
(Get full report from official database of BE for TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES
Addition kinds of activities for TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES

14239903. Syeniet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Syenite, crushed and broken-quarrying
20329902. Varkensvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mincemeat: packaged in cans, jars, etc.
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
52110301. Energiebesparende producten | Energy conservation products
84120101. Kunstgalerij, noncommercial | Art gallery, noncommercial

Werken bij TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

Zoek naar antwoorden van TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES in sociale netwerken
Look for responds of TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES. Laat een reactie achter voor TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES. TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES. Leave a respond for TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES. TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES op de google maps. Adres en contacten TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES
Location of TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES on the google maps. Address and contacts of TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES

Andere gerelateerde bedrijven als come TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES: CARROSSERIE FOCKE | SOCLA BENELUX | GECUVER | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | FEDERALE POLITIE

Other related companies as TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES: CARROSSERIE FOCKE | SOCLA BENELUX | GECUVER | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | FEDERALE POLITIE

TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319580078. Het bedrijf TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES bevindt zich op het adres: AVENUE P. JANSON 79; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES, openstaande posities, locatie van TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES op de kaart.

TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES, company assigned to the tax number BE06319580078. The company TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES is located at the address: AVENUE P. JANSON 79; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES were not found.
The main activity of TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES is not available. You also can look at reviews of TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES, open positions, location of TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOPAZE-CENTRE DE MODELAGE D'ONGLES, employees, financial statistics.