SCHOONHEIDSSALON MARA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • SCHOONHEIDSSALON MARA
Private companiesCoal Mining • SCHOONHEIDSSALON MARA

Contactgegevens SCHOONHEIDSSALON MARA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONHEIDSSALON MARA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONHEIDSSALON MARA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROGGESTRAAT 10; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89754835 (+32-89754835) 89754835 (+32-89754835)

Fax (fax): +32 (19) 292-23-83 +32 (19) 292-23-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONHEIDSSALON MARA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONHEIDSSALON MARA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONHEIDSSALON MARA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONHEIDSSALON MARA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONHEIDSSALON MARA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONHEIDSSALON MARA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONHEIDSSALON MARA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONHEIDSSALON MARA
Products information SCHOONHEIDSSALON MARA

BTW identificatienummer (tax): BE02892669677
Ondernemingsnummer: 9875305175
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SCHOONHEIDSSALON MARA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONHEIDSSALON MARA
(Get full report from official database of BE for SCHOONHEIDSSALON MARA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONHEIDSSALON MARA
Addition kinds of activities for SCHOONHEIDSSALON MARA

174100. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
28120000. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded
39110200. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
50470108. Chirurgische apparatuur en benodigdheden | Surgical equipment and supplies
82990502. Taalschool | Language school
94510403. Administratie van veteranenzaken, provincie overheid | Administration of veterans' affairs, county government

Werken bij SCHOONHEIDSSALON MARA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONHEIDSSALON MARA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONHEIDSSALON MARA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONHEIDSSALON MARA. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • MECHANIEKER (M/V) (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf die zich specialiseert in het maken van gereedschap en machines voor garages, zoeken wij een enthousiaste medewerker met technisch inzicht. De jobinhoud is zeer gevarieerd: mechanische montages, elektrische cablages, laswerken, grondwerken, afhankelijk van jouw eigen interesses. Na enkele jaren ervaring kan je, indien gewenst, ingeschakeld worden als servicetechnieker, verantwoordelijke montageploeg etc.

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Service Delivery PM (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

Zoek naar antwoorden van SCHOONHEIDSSALON MARA in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONHEIDSSALON MARA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONHEIDSSALON MARA. Laat een reactie achter voor SCHOONHEIDSSALON MARA. SCHOONHEIDSSALON MARA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONHEIDSSALON MARA. Leave a respond for SCHOONHEIDSSALON MARA. SCHOONHEIDSSALON MARA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONHEIDSSALON MARA op de google maps. Adres en contacten SCHOONHEIDSSALON MARA
Location of SCHOONHEIDSSALON MARA on the google maps. Address and contacts of SCHOONHEIDSSALON MARA

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONHEIDSSALON MARA SCHOONHEIDSSALON MARA: Ivomart | RENE SAESEN | LEFEVER & ZOON/LEFEVER & FILS | FLEET SERVICE | MARC HILDEBRAND

Other related companies as SCHOONHEIDSSALON MARA: Ivomart | RENE SAESEN | LEFEVER & ZOON/LEFEVER & FILS | FLEET SERVICE | MARC HILDEBRAND

SCHOONHEIDSSALON MARA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONHEIDSSALON MARA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02892669677. Het bedrijf SCHOONHEIDSSALON MARA bevindt zich op het adres: ROGGESTRAAT 10; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in SCHOONHEIDSSALON MARA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOONHEIDSSALON MARA is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONHEIDSSALON MARA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONHEIDSSALON MARA, openstaande posities, locatie van SCHOONHEIDSSALON MARA op de kaart.

SCHOONHEIDSSALON MARA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONHEIDSSALON MARA, company assigned to the tax number BE02892669677. The company SCHOONHEIDSSALON MARA is located at the address: ROGGESTRAAT 10; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in SCHOONHEIDSSALON MARA were not found.
The main activity of SCHOONHEIDSSALON MARA is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONHEIDSSALON MARA is not available. You also can look at reviews of SCHOONHEIDSSALON MARA, open positions, location of SCHOONHEIDSSALON MARA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONHEIDSSALON MARA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONHEIDSSALON MARA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONHEIDSSALON MARA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONHEIDSSALON MARA, employees, financial statistics.