SCHOONHEIDSSALON INGRID

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • SCHOONHEIDSSALON INGRID

Contactgegevens SCHOONHEIDSSALON INGRID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOONHEIDSSALON INGRID: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOONHEIDSSALON INGRID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAALSEBAAN 21A; 3120; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16531649 (+32-16531649) 16531649 (+32-16531649)

Fax (fax): +32 (3) 933-14-42 +32 (3) 933-14-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOONHEIDSSALON INGRID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOONHEIDSSALON INGRID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOONHEIDSSALON INGRID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOONHEIDSSALON INGRID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOONHEIDSSALON INGRID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOONHEIDSSALON INGRID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOONHEIDSSALON INGRID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOONHEIDSSALON INGRID
Products information SCHOONHEIDSSALON INGRID

BTW identificatienummer (tax): BE07159759521
Ondernemingsnummer: 9976379394
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in SCHOONHEIDSSALON INGRID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOONHEIDSSALON INGRID
(Get full report from official database of BE for SCHOONHEIDSSALON INGRID)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOONHEIDSSALON INGRID
Addition kinds of activities for SCHOONHEIDSSALON INGRID

177102. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
822101. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
17919906. Metalen lath en furring | Metal lath and furring
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
80920000. Nierdialyse centra | Kidney dialysis centers

Werken bij SCHOONHEIDSSALON INGRID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOONHEIDSSALON INGRID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOONHEIDSSALON INGRID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOONHEIDSSALON INGRID. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

Zoek naar antwoorden van SCHOONHEIDSSALON INGRID in sociale netwerken
Look for responds of SCHOONHEIDSSALON INGRID in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOONHEIDSSALON INGRID. Laat een reactie achter voor SCHOONHEIDSSALON INGRID. SCHOONHEIDSSALON INGRID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOONHEIDSSALON INGRID. Leave a respond for SCHOONHEIDSSALON INGRID. SCHOONHEIDSSALON INGRID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOONHEIDSSALON INGRID op de google maps. Adres en contacten SCHOONHEIDSSALON INGRID
Location of SCHOONHEIDSSALON INGRID on the google maps. Address and contacts of SCHOONHEIDSSALON INGRID

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOONHEIDSSALON INGRID SCHOONHEIDSSALON INGRID: BANKUNIE | METAFOX NV | Di Lutiis | DEFRESNE HENRI | MARCEL ROMBOUTS

Other related companies as SCHOONHEIDSSALON INGRID: BANKUNIE | METAFOX NV | Di Lutiis | DEFRESNE HENRI | MARCEL ROMBOUTS

SCHOONHEIDSSALON INGRID is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOONHEIDSSALON INGRID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07159759521. Het bedrijf SCHOONHEIDSSALON INGRID bevindt zich op het adres: BAALSEBAAN 21A; 3120; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in SCHOONHEIDSSALON INGRID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHOONHEIDSSALON INGRID is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOONHEIDSSALON INGRID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOONHEIDSSALON INGRID, openstaande posities, locatie van SCHOONHEIDSSALON INGRID op de kaart.

SCHOONHEIDSSALON INGRID is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOONHEIDSSALON INGRID, company assigned to the tax number BE07159759521. The company SCHOONHEIDSSALON INGRID is located at the address: BAALSEBAAN 21A; 3120; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in SCHOONHEIDSSALON INGRID were not found.
The main activity of SCHOONHEIDSSALON INGRID is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOONHEIDSSALON INGRID is not available. You also can look at reviews of SCHOONHEIDSSALON INGRID, open positions, location of SCHOONHEIDSSALON INGRID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOONHEIDSSALON INGRID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOONHEIDSSALON INGRID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOONHEIDSSALON INGRID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOONHEIDSSALON INGRID, employees, financial statistics.