FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV
Private companiesWater Transportation • FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV

Contactgegevens FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schuttershofln. 82 8560 Wevelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-43-27-28 32-56-43-27-28

Fax (fax): 32-56-43-27-26 32-56-43-27-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV
Products information FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02191467285
Ondernemingsnummer: 9717926025
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentistry - accessories and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV
(Get full report from official database of BE for FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV
Addition kinds of activities for FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV

516903. Wasmiddelen en zeep, behalve speciale schoonmaak | Detergents and soaps, except specialty cleaning
28340605. zetpillen | Suppositories
28690309. methylamine | Methylamine
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass
32690202. Kegels, pyrometrische: aardewerk | Cones, pyrometric: earthenware
34999912. Wrijving materiaal, gemaakt van poedervormig metaal | Friction material, made from powdered metal
51530105. Tarwe | Wheat
97119903. Burgerlijke defensie | Civil defense

Werken bij FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student recruiter Synergie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV. Laat een reactie achter voor FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV. FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV. Leave a respond for FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV. FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV op de google maps. Adres en contacten FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV
Location of FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV on the google maps. Address and contacts of FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV: Maijinckx E | MICHIELSHEEM | Peters BVBA | Vaesen J | GEMEENTELIJKE MUZIEKACADEMIE LANAKEN

Other related companies as FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV: Maijinckx E | MICHIELSHEEM | Peters BVBA | Vaesen J | GEMEENTELIJKE MUZIEKACADEMIE LANAKEN

FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02191467285. Het bedrijf FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV bevindt zich op het adres: Schuttershofln. 82 8560 Wevelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dentistry - accessories and supplies. Producten gemaakt in FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV, openstaande posities, locatie van FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV op de kaart.

FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV, company assigned to the tax number BE02191467285. The company FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV is located at the address: Schuttershofln. 82 8560 Wevelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dentistry - accessories and supplies. Products created in FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV were not found.
The main activity of FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV is not available. You also can look at reviews of FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV, open positions, location of FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLES DEPOTS DENTAIRES REUNIS NV, employees, financial statistics.