ROSE-MARIE FRANKE

Contactgegevens ROSE-MARIE FRANKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROSE-MARIE FRANKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROSE-MARIE FRANKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BAVAY 88; 7040; QUةVY, België

Telefoon (phone): 65569547 (+32-65569547) 65569547 (+32-65569547)

Fax (fax): +32 (68) 289-81-49 +32 (68) 289-81-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROSE-MARIE FRANKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROSE-MARIE FRANKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROSE-MARIE FRANKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROSE-MARIE FRANKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROSE-MARIE FRANKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROSE-MARIE FRANKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROSE-MARIE FRANKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROSE-MARIE FRANKE
Products information ROSE-MARIE FRANKE

BTW identificatienummer (tax): BE05084716796
Ondernemingsnummer: 2826751708
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ROSE-MARIE FRANKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROSE-MARIE FRANKE
(Get full report from official database of BE for ROSE-MARIE FRANKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROSE-MARIE FRANKE
Addition kinds of activities for ROSE-MARIE FRANKE

601900. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
31110400. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
35699906. Centrifugale reinigers | Centrifugal purifiers
37280300. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
50460100. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
58120801. Barbecue restaurant | Barbecue restaurant

Werken bij ROSE-MARIE FRANKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROSE-MARIE FRANKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROSE-MARIE FRANKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROSE-MARIE FRANKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van ROSE-MARIE FRANKE in sociale netwerken
Look for responds of ROSE-MARIE FRANKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROSE-MARIE FRANKE. Laat een reactie achter voor ROSE-MARIE FRANKE. ROSE-MARIE FRANKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROSE-MARIE FRANKE. Leave a respond for ROSE-MARIE FRANKE. ROSE-MARIE FRANKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROSE-MARIE FRANKE op de google maps. Adres en contacten ROSE-MARIE FRANKE
Location of ROSE-MARIE FRANKE on the google maps. Address and contacts of ROSE-MARIE FRANKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROSE-MARIE FRANKE ROSE-MARIE FRANKE: W.S. WOLUWE FOOTBALL CLUB | ALAIN SIMON | JEAN-MARIE BURLET | RAYMOND LIESENS | E.F.L. ST.FOY

Other related companies as ROSE-MARIE FRANKE: W.S. WOLUWE FOOTBALL CLUB | ALAIN SIMON | JEAN-MARIE BURLET | RAYMOND LIESENS | E.F.L. ST.FOY

ROSE-MARIE FRANKE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROSE-MARIE FRANKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05084716796. Het bedrijf ROSE-MARIE FRANKE bevindt zich op het adres: RUE DE BAVAY 88; 7040; QUةVY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in ROSE-MARIE FRANKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROSE-MARIE FRANKE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROSE-MARIE FRANKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROSE-MARIE FRANKE, openstaande posities, locatie van ROSE-MARIE FRANKE op de kaart.

ROSE-MARIE FRANKE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROSE-MARIE FRANKE, company assigned to the tax number BE05084716796. The company ROSE-MARIE FRANKE is located at the address: RUE DE BAVAY 88; 7040; QUةVY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in ROSE-MARIE FRANKE were not found.
The main activity of ROSE-MARIE FRANKE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROSE-MARIE FRANKE is not available. You also can look at reviews of ROSE-MARIE FRANKE, open positions, location of ROSE-MARIE FRANKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROSE-MARIE FRANKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROSE-MARIE FRANKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROSE-MARIE FRANKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROSE-MARIE FRANKE, employees, financial statistics.