FLRENOBUILD BVBA

Contactgegevens FLRENOBUILD BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLRENOBUILD BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLRENOBUILD BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Lodewijk Van Malestr. 455 8310 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-35-34-79 32-50-35-34-79

Fax (fax): 32-50-35-22-57 32-50-35-22-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLRENOBUILD BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLRENOBUILD BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLRENOBUILD BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLRENOBUILD BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLRENOBUILD BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLRENOBUILD BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLRENOBUILD BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLRENOBUILD BVBA
Products information FLRENOBUILD BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLRENOBUILD BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastic floor coverings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLRENOBUILD BVBA
(Get full report from official database of BE for FLRENOBUILD BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLRENOBUILD BVBA
Addition kinds of activities for FLRENOBUILD BVBA

244199. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
20320000. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
34329900. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
34440603. Deurkappen, aluminium | Door hoods, aluminum
38429907. Eerste hulp, slangbeten en brandwonden | First aid, snake bite, and burn kits

Werken bij FLRENOBUILD BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLRENOBUILD BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLRENOBUILD BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLRENOBUILD BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van FLRENOBUILD BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLRENOBUILD BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLRENOBUILD BVBA. Laat een reactie achter voor FLRENOBUILD BVBA. FLRENOBUILD BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLRENOBUILD BVBA. Leave a respond for FLRENOBUILD BVBA. FLRENOBUILD BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLRENOBUILD BVBA op de google maps. Adres en contacten FLRENOBUILD BVBA
Location of FLRENOBUILD BVBA on the google maps. Address and contacts of FLRENOBUILD BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLRENOBUILD BVBA FLRENOBUILD BVBA: MARC DHONDT | DDP | DE BEL PEPINIERES | BRITTI EN ZONEN BVBA | Bourseaux A

Other related companies as FLRENOBUILD BVBA: MARC DHONDT | DDP | DE BEL PEPINIERES | BRITTI EN ZONEN BVBA | Bourseaux A

FLRENOBUILD BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLRENOBUILD BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf FLRENOBUILD BVBA bevindt zich op het adres: Lodewijk Van Malestr. 455 8310 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plastic floor coverings. Producten gemaakt in FLRENOBUILD BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLRENOBUILD BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLRENOBUILD BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLRENOBUILD BVBA, openstaande posities, locatie van FLRENOBUILD BVBA op de kaart.

FLRENOBUILD BVBA is a company, that was registered 2002 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLRENOBUILD BVBA, company assigned to the tax number BE05571411132. The company FLRENOBUILD BVBA is located at the address: Lodewijk Van Malestr. 455 8310 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plastic floor coverings. Products created in FLRENOBUILD BVBA were not found.
The main activity of FLRENOBUILD BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLRENOBUILD BVBA is not available. You also can look at reviews of FLRENOBUILD BVBA, open positions, location of FLRENOBUILD BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLRENOBUILD BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLRENOBUILD BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLRENOBUILD BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLRENOBUILD BVBA, employees, financial statistics.