PASCALE SERREYN

Contactgegevens PASCALE SERREYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCALE SERREYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCALE SERREYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 8BA; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93620527 (+32-93620527) 93620527 (+32-93620527)

Fax (fax): +32 (84) 641-71-64 +32 (84) 641-71-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCALE SERREYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCALE SERREYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCALE SERREYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCALE SERREYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCALE SERREYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCALE SERREYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCALE SERREYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCALE SERREYN
Products information PASCALE SERREYN

BTW identificatienummer (tax): BE08767608642
Ondernemingsnummer: 6572265625
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in PASCALE SERREYN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCALE SERREYN
(Get full report from official database of BE for PASCALE SERREYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCALE SERREYN
Addition kinds of activities for PASCALE SERREYN

2679. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
23390000. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
27969902. Electrotype platen | Electrotype plates
37140110. Filters: olie, brandstof en lucht, motorvoertuig | Filters: oil, fuel, and air, motor vehicle
70110305. Seizoensgebonden hotel | Seasonal hotel
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop

Werken bij PASCALE SERREYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCALE SERREYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCALE SERREYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCALE SERREYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Administratief Bediende - Overheid - tot januari (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een administratief bediende voor een project tot januari. Onze klant is actief in de openbare sector en is gelegen in Antwerpen. Ze zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je plaatst bestellingen en volgt de ontvangsten op Je verzorgt de facturatie Je luistert naar de noden van de klanten en werkt voorstellen uit voor materialen Je staat in contact met leveranciers Je beheert de mobiele vloot Je verzorgt de nodige documenten Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Kraanman (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in het beton- en grondwerken zijn we op zoek naar een kraanman die kan werken met een rupsgraafkraan van 5, 8 of 10 ton. Het bedrijf biedt jou relatief stabiele werkuren.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van PASCALE SERREYN in sociale netwerken
Look for responds of PASCALE SERREYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCALE SERREYN. Laat een reactie achter voor PASCALE SERREYN. PASCALE SERREYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCALE SERREYN. Leave a respond for PASCALE SERREYN. PASCALE SERREYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCALE SERREYN op de google maps. Adres en contacten PASCALE SERREYN
Location of PASCALE SERREYN on the google maps. Address and contacts of PASCALE SERREYN

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCALE SERREYN PASCALE SERREYN: MARIE-JEANNE DEMUYNCK | COPYBANK | KATY & GAM | CHANTAL DEVEN | AUTOVERHUUR BIJNENS

Other related companies as PASCALE SERREYN: MARIE-JEANNE DEMUYNCK | COPYBANK | KATY & GAM | CHANTAL DEVEN | AUTOVERHUUR BIJNENS

PASCALE SERREYN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCALE SERREYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08767608642. Het bedrijf PASCALE SERREYN bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 8BA; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in PASCALE SERREYN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASCALE SERREYN is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCALE SERREYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCALE SERREYN, openstaande posities, locatie van PASCALE SERREYN op de kaart.

PASCALE SERREYN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCALE SERREYN, company assigned to the tax number BE08767608642. The company PASCALE SERREYN is located at the address: MOLENSTRAAT 8BA; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in PASCALE SERREYN were not found.
The main activity of PASCALE SERREYN is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCALE SERREYN is not available. You also can look at reviews of PASCALE SERREYN, open positions, location of PASCALE SERREYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCALE SERREYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCALE SERREYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCALE SERREYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCALE SERREYN, employees, financial statistics.