MOSA NOSTRA

Contactgegevens MOSA NOSTRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOSA NOSTRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOSA NOSTRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMPENSTRAAT 31; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89752330 (+32-89752330) 89752330 (+32-89752330)

Fax (fax): +32 (60) 671-78-92 +32 (60) 671-78-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOSA NOSTRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOSA NOSTRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOSA NOSTRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOSA NOSTRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOSA NOSTRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOSA NOSTRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOSA NOSTRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOSA NOSTRA
Products information MOSA NOSTRA

BTW identificatienummer (tax): BE04013824462
Ondernemingsnummer: 8783813476
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MOSA NOSTRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOSA NOSTRA
(Get full report from official database of BE for MOSA NOSTRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOSA NOSTRA
Addition kinds of activities for MOSA NOSTRA

379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
32950207. Fuller's aarde, gemalen of anderszins behandeld | Fuller's earth, ground or otherwise treated
39991205. Militaire insignes | Military insignia
50440301. Dicteermachines | Dictating machines
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental

Werken bij MOSA NOSTRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOSA NOSTRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOSA NOSTRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOSA NOSTRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Inpakker (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van MOSA NOSTRA in sociale netwerken
Look for responds of MOSA NOSTRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOSA NOSTRA. Laat een reactie achter voor MOSA NOSTRA. MOSA NOSTRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOSA NOSTRA. Leave a respond for MOSA NOSTRA. MOSA NOSTRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOSA NOSTRA op de google maps. Adres en contacten MOSA NOSTRA
Location of MOSA NOSTRA on the google maps. Address and contacts of MOSA NOSTRA

Andere gerelateerde bedrijven als come MOSA NOSTRA MOSA NOSTRA: DUBUISSON-HERREMAN | CAFةTARIA DE ZEYP | CAR WASH STAR | MICHEL TACQUENIER | BAKKERIJ ?T PLEINTJE

Other related companies as MOSA NOSTRA: DUBUISSON-HERREMAN | CAFةTARIA DE ZEYP | CAR WASH STAR | MICHEL TACQUENIER | BAKKERIJ ?T PLEINTJE

MOSA NOSTRA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOSA NOSTRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04013824462. Het bedrijf MOSA NOSTRA bevindt zich op het adres: KEMPENSTRAAT 31; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in MOSA NOSTRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOSA NOSTRA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOSA NOSTRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOSA NOSTRA, openstaande posities, locatie van MOSA NOSTRA op de kaart.

MOSA NOSTRA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOSA NOSTRA, company assigned to the tax number BE04013824462. The company MOSA NOSTRA is located at the address: KEMPENSTRAAT 31; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in MOSA NOSTRA were not found.
The main activity of MOSA NOSTRA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOSA NOSTRA is not available. You also can look at reviews of MOSA NOSTRA, open positions, location of MOSA NOSTRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOSA NOSTRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOSA NOSTRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOSA NOSTRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOSA NOSTRA, employees, financial statistics.