MARIE-JEANNE WILLEMS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • MARIE-JEANNE WILLEMS
Private companiesWater Transportation • MARIE-JEANNE WILLEMS

Contactgegevens MARIE-JEANNE WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-JEANNE WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-JEANNE WILLEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIERBEEKSTRAAT 115; 3360; BIERBEEK, België

Telefoon (phone): 16461485 (+32-16461485) 16461485 (+32-16461485)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-JEANNE WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-JEANNE WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-JEANNE WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-JEANNE WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-JEANNE WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-JEANNE WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-JEANNE WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-JEANNE WILLEMS
Products information MARIE-JEANNE WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MARIE-JEANNE WILLEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-JEANNE WILLEMS
(Get full report from official database of BE for MARIE-JEANNE WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-JEANNE WILLEMS
Addition kinds of activities for MARIE-JEANNE WILLEMS

261100. Pulpmolens | Pulp mills
20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
34710207. Polijsten, metalen of gevormde producten | Polishing, metals or formed products
51310120. Wollen en worsted stukgoed, geweven | Woolen and worsted piece goods, woven

Werken bij MARIE-JEANNE WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-JEANNE WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-JEANNE WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-JEANNE WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

  • Adjunct van de directie - ondersteunend aankoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair¿ De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Sint-Truiden, zoeken we studenten die kunnen werken op woensdagnamiddag en in het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag). Je zal instaan voor het aanvullen van producten in de winkel en het verderhelpen van klanten indien nodig

  • Student verkoper ONLY Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van MARIE-JEANNE WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-JEANNE WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-JEANNE WILLEMS. Laat een reactie achter voor MARIE-JEANNE WILLEMS. MARIE-JEANNE WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-JEANNE WILLEMS. Leave a respond for MARIE-JEANNE WILLEMS. MARIE-JEANNE WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-JEANNE WILLEMS op de google maps. Adres en contacten MARIE-JEANNE WILLEMS
Location of MARIE-JEANNE WILLEMS on the google maps. Address and contacts of MARIE-JEANNE WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-JEANNE WILLEMS MARIE-JEANNE WILLEMS: POP ART STORE | Edelman R | Avonds J | MEUBELEN KTEMA | LIESBETH COPS

Other related companies as MARIE-JEANNE WILLEMS: POP ART STORE | Edelman R | Avonds J | MEUBELEN KTEMA | LIESBETH COPS

MARIE-JEANNE WILLEMS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-JEANNE WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf MARIE-JEANNE WILLEMS bevindt zich op het adres: BIERBEEKSTRAAT 115; 3360; BIERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in MARIE-JEANNE WILLEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-JEANNE WILLEMS is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-JEANNE WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-JEANNE WILLEMS, openstaande posities, locatie van MARIE-JEANNE WILLEMS op de kaart.

MARIE-JEANNE WILLEMS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-JEANNE WILLEMS, company assigned to the tax number BE02460906982. The company MARIE-JEANNE WILLEMS is located at the address: BIERBEEKSTRAAT 115; 3360; BIERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in MARIE-JEANNE WILLEMS were not found.
The main activity of MARIE-JEANNE WILLEMS is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-JEANNE WILLEMS is not available. You also can look at reviews of MARIE-JEANNE WILLEMS, open positions, location of MARIE-JEANNE WILLEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-JEANNE WILLEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-JEANNE WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-JEANNE WILLEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-JEANNE WILLEMS, employees, financial statistics.