LILIANE TRIVIER

Contactgegevens LILIANE TRIVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LILIANE TRIVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LILIANE TRIVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BARQUE 38; 7321; BERNISSART, België

Telefoon (phone): 69577443 (+32-69577443) 69577443 (+32-69577443)

Fax (fax): +32 (63) 207-80-27 +32 (63) 207-80-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LILIANE TRIVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LILIANE TRIVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LILIANE TRIVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LILIANE TRIVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LILIANE TRIVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LILIANE TRIVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LILIANE TRIVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LILIANE TRIVIER
Products information LILIANE TRIVIER

BTW identificatienummer (tax): BE04651580810
Ondernemingsnummer: 1619079589
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LILIANE TRIVIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LILIANE TRIVIER
(Get full report from official database of BE for LILIANE TRIVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LILIANE TRIVIER
Addition kinds of activities for LILIANE TRIVIER

9531. Behuisingsprogramma's | Housing programs
353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
353400. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
28210219. Vinylharsen, nec | Vinyl resins, nec
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
50120102. Automobiles | Automobiles

Werken bij LILIANE TRIVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LILIANE TRIVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LILIANE TRIVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LILIANE TRIVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

  • Halfautomaat lasser | Hechtel-Eksel | Dagdienst | Snelle opstart (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hechtel-Eksel zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser.

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

Zoek naar antwoorden van LILIANE TRIVIER in sociale netwerken
Look for responds of LILIANE TRIVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LILIANE TRIVIER. Laat een reactie achter voor LILIANE TRIVIER. LILIANE TRIVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LILIANE TRIVIER. Leave a respond for LILIANE TRIVIER. LILIANE TRIVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LILIANE TRIVIER op de google maps. Adres en contacten LILIANE TRIVIER
Location of LILIANE TRIVIER on the google maps. Address and contacts of LILIANE TRIVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come LILIANE TRIVIER LILIANE TRIVIER: FLINTERCOM CENTRE FUNERAIRE LIEGE SCRL | JEAN-LUC ROCHART | HENRI GEENS | CECIL - LANTAERN | Vandevelde Drukkerij

Other related companies as LILIANE TRIVIER: FLINTERCOM CENTRE FUNERAIRE LIEGE SCRL | JEAN-LUC ROCHART | HENRI GEENS | CECIL - LANTAERN | Vandevelde Drukkerij

LILIANE TRIVIER is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LILIANE TRIVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651580810. Het bedrijf LILIANE TRIVIER bevindt zich op het adres: RUE DE LA BARQUE 38; 7321; BERNISSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in LILIANE TRIVIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LILIANE TRIVIER is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LILIANE TRIVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LILIANE TRIVIER, openstaande posities, locatie van LILIANE TRIVIER op de kaart.

LILIANE TRIVIER is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LILIANE TRIVIER, company assigned to the tax number BE04651580810. The company LILIANE TRIVIER is located at the address: RUE DE LA BARQUE 38; 7321; BERNISSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in LILIANE TRIVIER were not found.
The main activity of LILIANE TRIVIER is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LILIANE TRIVIER is not available. You also can look at reviews of LILIANE TRIVIER, open positions, location of LILIANE TRIVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LILIANE TRIVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LILIANE TRIVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LILIANE TRIVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LILIANE TRIVIER, employees, financial statistics.