FLLAERDAL BENELUX NV

Contactgegevens FLLAERDAL BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLAERDAL BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLAERDAL BENELUX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 277 1800 Vilvoorde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-53-36-96 32-22-53-36-96

Fax (fax): 32-22-53-36-90 32-22-53-36-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLAERDAL BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLAERDAL BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLAERDAL BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLAERDAL BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLAERDAL BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLAERDAL BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLAERDAL BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLAERDAL BENELUX NV
Products information FLLAERDAL BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE07534118652
Ondernemingsnummer: 6231964111
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLLAERDAL BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedical training

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLAERDAL BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for FLLAERDAL BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLAERDAL BENELUX NV
Addition kinds of activities for FLLAERDAL BENELUX NV

2834. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
962101. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies
26310300. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
34999904. Autostoel kaders, metaal | Automobile seat frames, metal
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
36440104. Schakelbakken, elektrisch | Switch boxes, electric
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
51490103. Oleomargarine | Oleomargarine

Werken bij FLLAERDAL BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLAERDAL BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLAERDAL BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLAERDAL BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • Operator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

  • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

Zoek naar antwoorden van FLLAERDAL BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLLAERDAL BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLAERDAL BENELUX NV. Laat een reactie achter voor FLLAERDAL BENELUX NV. FLLAERDAL BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLAERDAL BENELUX NV. Leave a respond for FLLAERDAL BENELUX NV. FLLAERDAL BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLAERDAL BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten FLLAERDAL BENELUX NV
Location of FLLAERDAL BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of FLLAERDAL BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLAERDAL BENELUX NV FLLAERDAL BENELUX NV: CHRISTINE DELMOTTE | Vervloet-Jofrapeil nv | Hunde Club Kelmis | CUVELIER & COBELTOUR | OFFICE DES PROPRI?TAIRES

Other related companies as FLLAERDAL BENELUX NV: CHRISTINE DELMOTTE | Vervloet-Jofrapeil nv | Hunde Club Kelmis | CUVELIER & COBELTOUR | OFFICE DES PROPRI?TAIRES

FLLAERDAL BENELUX NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLAERDAL BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07534118652. Het bedrijf FLLAERDAL BENELUX NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 277 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paramedical training. Producten gemaakt in FLLAERDAL BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLAERDAL BENELUX NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLAERDAL BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLAERDAL BENELUX NV, openstaande posities, locatie van FLLAERDAL BENELUX NV op de kaart.

FLLAERDAL BENELUX NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLAERDAL BENELUX NV, company assigned to the tax number BE07534118652. The company FLLAERDAL BENELUX NV is located at the address: Mechelsesteenweg 277 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paramedical training. Products created in FLLAERDAL BENELUX NV were not found.
The main activity of FLLAERDAL BENELUX NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLAERDAL BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of FLLAERDAL BENELUX NV, open positions, location of FLLAERDAL BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLAERDAL BENELUX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLAERDAL BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLAERDAL BENELUX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLAERDAL BENELUX NV, employees, financial statistics.