KATRIEN COOMAN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • KATRIEN COOMAN

Contactgegevens KATRIEN COOMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATRIEN COOMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATRIEN COOMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSTRAAT 116; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92590974 (+32-92590974) 92590974 (+32-92590974)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATRIEN COOMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATRIEN COOMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATRIEN COOMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATRIEN COOMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATRIEN COOMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATRIEN COOMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATRIEN COOMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATRIEN COOMAN
Products information KATRIEN COOMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in KATRIEN COOMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATRIEN COOMAN
(Get full report from official database of BE for KATRIEN COOMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATRIEN COOMAN
Addition kinds of activities for KATRIEN COOMAN

10819902. Overbelasting verwijderen, metalen mijnbouw | Overburden removal, metal mining
20849901. Wijnkelders, gebonden: bezig met mengende wijnen | Wine cellars, bonded: engaged in blending wines
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
51310206. Millinery levert | Millinery supplies
51599905. hops | Hops
72180000. Industriële wasmachines | Industrial launderers
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring

Werken bij KATRIEN COOMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATRIEN COOMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATRIEN COOMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATRIEN COOMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Assistent operations manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal ingezet worden als de assitent van de operations manager die verantwoordelijk is voor 2 productie-afdelingen Je ondersteunt de operations manager bij de dagelijkse organisatie van de productie Samen met de productieplanner en je rechtstreekse collega zorg je voor een continue en correcte werking van de productie Je ziet er op toe dat de geproduceerde artikelen voldoen aan de opgelegde kwaliteitsstandaarden Je zorgt dat de huidige kwaliteitssystemen worden nageleefd door interne medewerkers en grijpt in waar nodig Je analyseert of er nieuwe kwaliteitstructuren nodig zijn en implementeert deze indien nodig Je biedt eerstelijnshulp bij IT-problemen gerelateerd aan de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en hulpstoffen (marktanalyse, onderhandelen met leveranciers,...). Hierbij hou je rekening met stock en levertermijnen Tot slot formuleer je algemene verbetervoorstellen voor de productie, bereid deze voor en begeleid je de eventuele implementatie ·

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Student callcenter NL (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Studentenjob

    Beschik jij over commerciële flair? Wil jij graag een uitdagende werkervaring opdoen? Lees dan zeker verder, want dan ben jij de student die we zoeken! Voor onze klant te Nossegem zijn wij op zoek naar studenten m/v voor een callcenter. Jouw takenpakket: Klanten opbellen om testritten met nieuwe wagens voor te stellen Klanten overtuigen en warm maken voor een nieuw model Registratie van geplande afspraken

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van KATRIEN COOMAN in sociale netwerken
Look for responds of KATRIEN COOMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATRIEN COOMAN. Laat een reactie achter voor KATRIEN COOMAN. KATRIEN COOMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATRIEN COOMAN. Leave a respond for KATRIEN COOMAN. KATRIEN COOMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATRIEN COOMAN op de google maps. Adres en contacten KATRIEN COOMAN
Location of KATRIEN COOMAN on the google maps. Address and contacts of KATRIEN COOMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come KATRIEN COOMAN KATRIEN COOMAN: Bagatel NV | Pelgrims | Van Meenen P | Maerten Patrick | T.C. DE WEHZEL

Other related companies as KATRIEN COOMAN: Bagatel NV | Pelgrims | Van Meenen P | Maerten Patrick | T.C. DE WEHZEL

KATRIEN COOMAN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATRIEN COOMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf KATRIEN COOMAN bevindt zich op het adres: WATERSTRAAT 116; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in KATRIEN COOMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATRIEN COOMAN is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATRIEN COOMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATRIEN COOMAN, openstaande posities, locatie van KATRIEN COOMAN op de kaart.

KATRIEN COOMAN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATRIEN COOMAN, company assigned to the tax number BE04147857666. The company KATRIEN COOMAN is located at the address: WATERSTRAAT 116; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in KATRIEN COOMAN were not found.
The main activity of KATRIEN COOMAN is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KATRIEN COOMAN is not available. You also can look at reviews of KATRIEN COOMAN, open positions, location of KATRIEN COOMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATRIEN COOMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATRIEN COOMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATRIEN COOMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATRIEN COOMAN, employees, financial statistics.