INSTITUUT VAN WAYENBERGE

Contactgegevens INSTITUUT VAN WAYENBERGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT VAN WAYENBERGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT VAN WAYENBERGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONNESTRAAT 41; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93866637 (+32-93866637) 93866637 (+32-93866637)

Fax (fax): +32 (67) 842-84-38 +32 (67) 842-84-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT VAN WAYENBERGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT VAN WAYENBERGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT VAN WAYENBERGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT VAN WAYENBERGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT VAN WAYENBERGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT VAN WAYENBERGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT VAN WAYENBERGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT VAN WAYENBERGE
Products information INSTITUUT VAN WAYENBERGE

BTW identificatienummer (tax): BE08538269042
Ondernemingsnummer: 1338653564
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in INSTITUUT VAN WAYENBERGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT VAN WAYENBERGE
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT VAN WAYENBERGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT VAN WAYENBERGE
Addition kinds of activities for INSTITUUT VAN WAYENBERGE

369299. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
35310102. Log splitters | Log splitters
51310204. Haaraccessoires | Hair accessories
51691103. Metalen poetsmiddelen | Metal polishes
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental
97110400. Nationale veiligheid, niveau van overheid | National security, level of government

Werken bij INSTITUUT VAN WAYENBERGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT VAN WAYENBERGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT VAN WAYENBERGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT VAN WAYENBERGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT VAN WAYENBERGE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT VAN WAYENBERGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT VAN WAYENBERGE. Laat een reactie achter voor INSTITUUT VAN WAYENBERGE. INSTITUUT VAN WAYENBERGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT VAN WAYENBERGE. Leave a respond for INSTITUUT VAN WAYENBERGE. INSTITUUT VAN WAYENBERGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT VAN WAYENBERGE op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT VAN WAYENBERGE
Location of INSTITUUT VAN WAYENBERGE on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT VAN WAYENBERGE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT VAN WAYENBERGE INSTITUUT VAN WAYENBERGE: Technibat | Holiday Inn Gent Expo | SECOND HAND MACHINERY | HUGO LEMMENS | ROGER PIROTTE

Other related companies as INSTITUUT VAN WAYENBERGE: Technibat | Holiday Inn Gent Expo | SECOND HAND MACHINERY | HUGO LEMMENS | ROGER PIROTTE

INSTITUUT VAN WAYENBERGE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT VAN WAYENBERGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08538269042. Het bedrijf INSTITUUT VAN WAYENBERGE bevindt zich op het adres: TONNESTRAAT 41; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in INSTITUUT VAN WAYENBERGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT VAN WAYENBERGE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT VAN WAYENBERGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT VAN WAYENBERGE, openstaande posities, locatie van INSTITUUT VAN WAYENBERGE op de kaart.

INSTITUUT VAN WAYENBERGE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT VAN WAYENBERGE, company assigned to the tax number BE08538269042. The company INSTITUUT VAN WAYENBERGE is located at the address: TONNESTRAAT 41; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in INSTITUUT VAN WAYENBERGE were not found.
The main activity of INSTITUUT VAN WAYENBERGE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT VAN WAYENBERGE is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT VAN WAYENBERGE, open positions, location of INSTITUUT VAN WAYENBERGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT VAN WAYENBERGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT VAN WAYENBERGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT VAN WAYENBERGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT VAN WAYENBERGE, employees, financial statistics.