INSTITUUT INGEBORG

Contactgegevens INSTITUUT INGEBORG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT INGEBORG: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT INGEBORG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON RUZETTELAAN 135; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50676217 (+32-50676217) 50676217 (+32-50676217)

Fax (fax): +32 (15) 249-37-30 +32 (15) 249-37-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT INGEBORG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT INGEBORG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT INGEBORG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT INGEBORG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT INGEBORG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT INGEBORG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT INGEBORG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT INGEBORG
Products information INSTITUUT INGEBORG

BTW identificatienummer (tax): BE08624786376
Ondernemingsnummer: 3959716796
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in INSTITUUT INGEBORG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT INGEBORG
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT INGEBORG)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT INGEBORG
Addition kinds of activities for INSTITUUT INGEBORG

2892. explosieven | Explosives
22529902. Mannen-, jongens- en meisjesbroek | Men's, boys', and girls' hosiery
28690401. Raketmotor brandstof, organisch | Rocket engine fuel, organic
35450213. Draadscherp sterft | Thread cutting dies
38260203. Photomicrographic apparaat | Photomicrographic apparatus
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven
97219904. Buitenlandse missies | Foreign missions

Werken bij INSTITUUT INGEBORG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT INGEBORG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT INGEBORG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT INGEBORG. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT INGEBORG in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT INGEBORG in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT INGEBORG. Laat een reactie achter voor INSTITUUT INGEBORG. INSTITUUT INGEBORG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT INGEBORG. Leave a respond for INSTITUUT INGEBORG. INSTITUUT INGEBORG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT INGEBORG op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT INGEBORG
Location of INSTITUUT INGEBORG on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT INGEBORG

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT INGEBORG INSTITUUT INGEBORG: KAPSALON ELZA | Vandeuren A | Collard M | MICHEL FALISE | FOYER DE LA FRONTI?RE

Other related companies as INSTITUUT INGEBORG: KAPSALON ELZA | Vandeuren A | Collard M | MICHEL FALISE | FOYER DE LA FRONTI?RE

INSTITUUT INGEBORG is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT INGEBORG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08624786376. Het bedrijf INSTITUUT INGEBORG bevindt zich op het adres: BARON RUZETTELAAN 135; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 692,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in INSTITUUT INGEBORG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT INGEBORG is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT INGEBORG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT INGEBORG, openstaande posities, locatie van INSTITUUT INGEBORG op de kaart.

INSTITUUT INGEBORG is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT INGEBORG, company assigned to the tax number BE08624786376. The company INSTITUUT INGEBORG is located at the address: BARON RUZETTELAAN 135; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 692,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in INSTITUUT INGEBORG were not found.
The main activity of INSTITUUT INGEBORG is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT INGEBORG is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT INGEBORG, open positions, location of INSTITUUT INGEBORG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT INGEBORG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT INGEBORG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT INGEBORG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT INGEBORG, employees, financial statistics.