INSTITUUT GOLDCARE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • INSTITUUT GOLDCARE
Private companiesMembership Organizations • INSTITUUT GOLDCARE

Contactgegevens INSTITUUT GOLDCARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT GOLDCARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT GOLDCARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTRAAT 36; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34405016 (+32-34405016) 34405016 (+32-34405016)

Fax (fax): +32 (69) 548-63-85 +32 (69) 548-63-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT GOLDCARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT GOLDCARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT GOLDCARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT GOLDCARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT GOLDCARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT GOLDCARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT GOLDCARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT GOLDCARE
Products information INSTITUUT GOLDCARE

BTW identificatienummer (tax): BE05658203125
Ondernemingsnummer: 1686370849
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in INSTITUUT GOLDCARE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT GOLDCARE
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT GOLDCARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT GOLDCARE
Addition kinds of activities for INSTITUUT GOLDCARE

3544. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
306912. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
29510101. Asfalt plaveiselblokken (niet van raffinaderijen) | Asphalt paving blocks (not from refineries)
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
72180201. Schoonmaakruimte in de kamer | Clean room apparel supply

Werken bij INSTITUUT GOLDCARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT GOLDCARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT GOLDCARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT GOLDCARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VMC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT GOLDCARE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT GOLDCARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT GOLDCARE. Laat een reactie achter voor INSTITUUT GOLDCARE. INSTITUUT GOLDCARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT GOLDCARE. Leave a respond for INSTITUUT GOLDCARE. INSTITUUT GOLDCARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT GOLDCARE op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT GOLDCARE
Location of INSTITUUT GOLDCARE on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT GOLDCARE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT GOLDCARE INSTITUUT GOLDCARE: PROFALU NV | PARIS-COIFFURE | BEL AIR RESIDENCE | H?L?NE BASTIN | Jochems Gebr NV

Other related companies as INSTITUUT GOLDCARE: PROFALU NV | PARIS-COIFFURE | BEL AIR RESIDENCE | H?L?NE BASTIN | Jochems Gebr NV

INSTITUUT GOLDCARE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT GOLDCARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05658203125. Het bedrijf INSTITUUT GOLDCARE bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTRAAT 36; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in INSTITUUT GOLDCARE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUUT GOLDCARE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT GOLDCARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT GOLDCARE, openstaande posities, locatie van INSTITUUT GOLDCARE op de kaart.

INSTITUUT GOLDCARE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT GOLDCARE, company assigned to the tax number BE05658203125. The company INSTITUUT GOLDCARE is located at the address: ANTWERPSESTRAAT 36; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in INSTITUUT GOLDCARE were not found.
The main activity of INSTITUUT GOLDCARE is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT GOLDCARE is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT GOLDCARE, open positions, location of INSTITUUT GOLDCARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT GOLDCARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT GOLDCARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT GOLDCARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT GOLDCARE, employees, financial statistics.