FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW

Contactgegevens FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstr. 23 2880 Bornem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-90-16-11 32-38-90-16-11

Fax (fax): 32-38-90-16-08 32-38-90-16-08

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW
Products information FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07098510742
Ondernemingsnummer: 9063690185
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals and clinics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW
(Get full report from official database of BE for FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW
Addition kinds of activities for FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW

141101. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
02590000. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
25140206. Tafels, huishouden: metaal | Tables, household: metal
38450102. Geautomatiseerde bloed- en lichaamsvloeistofanalysatoren, behalve laboratorium | Automated blood and body fluid analyzers, except lab
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity

Werken bij FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW. Laat een reactie achter voor FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW. FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW. Leave a respond for FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW. FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW op de google maps. Adres en contacten FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW
Location of FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW on the google maps. Address and contacts of FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW: INSTITUT RENAISSANCE | D. HERZE | Tara SCRL | Paul Coiffure | Goormans P

Other related companies as FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW: INSTITUT RENAISSANCE | D. HERZE | Tara SCRL | Paul Coiffure | Goormans P

FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07098510742. Het bedrijf FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW bevindt zich op het adres: Kasteelstr. 23 2880 Bornem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hospitals and clinics. Producten gemaakt in FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW, openstaande posities, locatie van FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW op de kaart.

FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW, company assigned to the tax number BE07098510742. The company FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW is located at the address: Kasteelstr. 23 2880 Bornem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 316,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hospitals and clinics. Products created in FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW were not found.
The main activity of FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW is not available. You also can look at reviews of FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW, open positions, location of FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSINT-JOZEFKLINIEK VZW, employees, financial statistics.