INSTITUT JONATHAN

Contactgegevens INSTITUT JONATHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT JONATHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT JONATHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JEAN EN PIERRE CARSOELLN 39; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23753061 (+32-23753061) 23753061 (+32-23753061)

Fax (fax): +32 (16) 969-52-32 +32 (16) 969-52-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT JONATHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT JONATHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT JONATHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT JONATHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT JONATHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT JONATHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT JONATHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT JONATHAN
Products information INSTITUT JONATHAN

BTW identificatienummer (tax): BE09971160888
Ondernemingsnummer: 2834167480
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in INSTITUT JONATHAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT JONATHAN
(Get full report from official database of BE for INSTITUT JONATHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT JONATHAN
Addition kinds of activities for INSTITUT JONATHAN

4619. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
14759900. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
26759904. Nieuwsbord, geplakt, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Newsboard, pasted, die-cut: made from purchased materials
50630208. Ground fault interrupters | Ground fault interrupters
72990200. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations

Werken bij INSTITUT JONATHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT JONATHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT JONATHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT JONATHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • tuinarbeider (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DEWITTE STEVEN

    Type: Vaste Job

    aanleg en onderhoud van tuinen

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT JONATHAN in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT JONATHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT JONATHAN. Laat een reactie achter voor INSTITUT JONATHAN. INSTITUT JONATHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT JONATHAN. Leave a respond for INSTITUT JONATHAN. INSTITUT JONATHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT JONATHAN op de google maps. Adres en contacten INSTITUT JONATHAN
Location of INSTITUT JONATHAN on the google maps. Address and contacts of INSTITUT JONATHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT JONATHAN INSTITUT JONATHAN: Van Goethem P | MAISON L'EXOTIQUE | BRAECKMAN PIET & ZN | G.M.A. | Rendez-Vous (Le) SPRL

Other related companies as INSTITUT JONATHAN: Van Goethem P | MAISON L'EXOTIQUE | BRAECKMAN PIET & ZN | G.M.A. | Rendez-Vous (Le) SPRL

INSTITUT JONATHAN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT JONATHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971160888. Het bedrijf INSTITUT JONATHAN bevindt zich op het adres: JEAN EN PIERRE CARSOELLN 39; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 889,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in INSTITUT JONATHAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUT JONATHAN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT JONATHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT JONATHAN, openstaande posities, locatie van INSTITUT JONATHAN op de kaart.

INSTITUT JONATHAN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT JONATHAN, company assigned to the tax number BE09971160888. The company INSTITUT JONATHAN is located at the address: JEAN EN PIERRE CARSOELLN 39; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 889,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in INSTITUT JONATHAN were not found.
The main activity of INSTITUT JONATHAN is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT JONATHAN is not available. You also can look at reviews of INSTITUT JONATHAN, open positions, location of INSTITUT JONATHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT JONATHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT JONATHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT JONATHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT JONATHAN, employees, financial statistics.