INSTITUT ANNIE

Contactgegevens INSTITUT ANNIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ANNIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ANNIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES DةPORTةS 27; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71712372 (+32-71712372) 71712372 (+32-71712372)

Fax (fax): +32 (64) 174-41-55 +32 (64) 174-41-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ANNIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ANNIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ANNIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ANNIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ANNIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ANNIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ANNIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ANNIE
Products information INSTITUT ANNIE

BTW identificatienummer (tax): BE02597412109
Ondernemingsnummer: 1358978271
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in INSTITUT ANNIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ANNIE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ANNIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ANNIE
Addition kinds of activities for INSTITUT ANNIE

202299. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
521101. Lumber producten | Lumber products
596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
35360102. Davits | Davits
37140113. Brandstofsystemen en onderdelen, motorvoertuig | Fuel systems and parts, motor vehicle
59639907. Party-plan merchandising | Party-plan merchandising
79991506. Go-cart raceway operatie en verhuur | Go-cart raceway operation and rentals
83220500. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services

Werken bij INSTITUT ANNIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ANNIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ANNIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ANNIE. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ANNIE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ANNIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ANNIE. Laat een reactie achter voor INSTITUT ANNIE. INSTITUT ANNIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ANNIE. Leave a respond for INSTITUT ANNIE. INSTITUT ANNIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ANNIE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ANNIE
Location of INSTITUT ANNIE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ANNIE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ANNIE INSTITUT ANNIE: 'T BUURTHUIS | Horizon Diamond BVBA | MARIA COLLE | Deva International BVBA | DE BUCK GEBROEDERS

Other related companies as INSTITUT ANNIE: 'T BUURTHUIS | Horizon Diamond BVBA | MARIA COLLE | Deva International BVBA | DE BUCK GEBROEDERS

INSTITUT ANNIE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ANNIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02597412109. Het bedrijf INSTITUT ANNIE bevindt zich op het adres: AVENUE DES DةPORTةS 27; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in INSTITUT ANNIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUT ANNIE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ANNIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ANNIE, openstaande posities, locatie van INSTITUT ANNIE op de kaart.

INSTITUT ANNIE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ANNIE, company assigned to the tax number BE02597412109. The company INSTITUT ANNIE is located at the address: AVENUE DES DةPORTةS 27; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in INSTITUT ANNIE were not found.
The main activity of INSTITUT ANNIE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ANNIE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ANNIE, open positions, location of INSTITUT ANNIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ANNIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ANNIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ANNIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ANNIE, employees, financial statistics.