INDRA BRESSELEERS

Contactgegevens INDRA BRESSELEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDRA BRESSELEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDRA BRESSELEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSEBAAN 80; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36362726 (+32-36362726) 36362726 (+32-36362726)

Fax (fax): +32 (19) 165-29-50 +32 (19) 165-29-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDRA BRESSELEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDRA BRESSELEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDRA BRESSELEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDRA BRESSELEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDRA BRESSELEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDRA BRESSELEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDRA BRESSELEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDRA BRESSELEERS
Products information INDRA BRESSELEERS

BTW identificatienummer (tax): BE06047943115
Ondernemingsnummer: 6807922363
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in INDRA BRESSELEERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDRA BRESSELEERS
(Get full report from official database of BE for INDRA BRESSELEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDRA BRESSELEERS
Addition kinds of activities for INDRA BRESSELEERS

22840307. Tatting draad | Tatting thread
35230417. Silo vullers en lossers | Silo fillers and unloaders
39490702. Wachters: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, enz. | Guards: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.
59990502. Numismatistische winkels | Numismatist shops
73810105. Beveiligingsdienst | Security guard service
80599905. Persoonlijke verzorging thuis, met gezondheidszorg | Personal care home, with health care

Werken bij INDRA BRESSELEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDRA BRESSELEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDRA BRESSELEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDRA BRESSELEERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van INDRA BRESSELEERS in sociale netwerken
Look for responds of INDRA BRESSELEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDRA BRESSELEERS. Laat een reactie achter voor INDRA BRESSELEERS. INDRA BRESSELEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDRA BRESSELEERS. Leave a respond for INDRA BRESSELEERS. INDRA BRESSELEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDRA BRESSELEERS op de google maps. Adres en contacten INDRA BRESSELEERS
Location of INDRA BRESSELEERS on the google maps. Address and contacts of INDRA BRESSELEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come INDRA BRESSELEERS INDRA BRESSELEERS: RENE MATTHYS | PATRICK DE POORTER | Fell (Ets) | INTERCOMMUNALE D'INCENDIE | Zodiac-De Bondt bvba

Other related companies as INDRA BRESSELEERS: RENE MATTHYS | PATRICK DE POORTER | Fell (Ets) | INTERCOMMUNALE D'INCENDIE | Zodiac-De Bondt bvba

INDRA BRESSELEERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INDRA BRESSELEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047943115. Het bedrijf INDRA BRESSELEERS bevindt zich op het adres: BERGSEBAAN 80; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in INDRA BRESSELEERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INDRA BRESSELEERS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDRA BRESSELEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDRA BRESSELEERS, openstaande posities, locatie van INDRA BRESSELEERS op de kaart.

INDRA BRESSELEERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is INDRA BRESSELEERS, company assigned to the tax number BE06047943115. The company INDRA BRESSELEERS is located at the address: BERGSEBAAN 80; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in INDRA BRESSELEERS were not found.
The main activity of INDRA BRESSELEERS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INDRA BRESSELEERS is not available. You also can look at reviews of INDRA BRESSELEERS, open positions, location of INDRA BRESSELEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDRA BRESSELEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDRA BRESSELEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDRA BRESSELEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDRA BRESSELEERS, employees, financial statistics.