ILSE VAN LOON

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ILSE VAN LOON
Private companiesMotion Pictures • ILSE VAN LOON

Contactgegevens ILSE VAN LOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILSE VAN LOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILSE VAN LOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSENLAAN 73; 2381; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14650472 (+32-14650472) 14650472 (+32-14650472)

Fax (fax): +32 (51) 603-30-91 +32 (51) 603-30-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILSE VAN LOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILSE VAN LOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILSE VAN LOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILSE VAN LOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILSE VAN LOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILSE VAN LOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILSE VAN LOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILSE VAN LOON
Products information ILSE VAN LOON

BTW identificatienummer (tax): BE07442932128
Ondernemingsnummer: 1240875244
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 199,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ILSE VAN LOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILSE VAN LOON
(Get full report from official database of BE for ILSE VAN LOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILSE VAN LOON
Addition kinds of activities for ILSE VAN LOON

342301. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
593205. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant

Werken bij ILSE VAN LOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILSE VAN LOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILSE VAN LOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILSE VAN LOON. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • STUDENT DEVELOPER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? - Je hebt zeer goede kennis van javascript (Vue.Js) - Je hebt kennis van HTML, Css, php - Je wil als teamspeler, samen met je collega's, kwaliteit afleveren. - Je koppelt je gedrevenheid en vakkennis aan oog voor detail. - Interessante extra's: Critical CSS, PageSpeed Optimisation, SEO best practises - Bij voorkeur volg je een opleiding informatica aan de hogeschool of universiteit

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van ILSE VAN LOON in sociale netwerken
Look for responds of ILSE VAN LOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILSE VAN LOON. Laat een reactie achter voor ILSE VAN LOON. ILSE VAN LOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILSE VAN LOON. Leave a respond for ILSE VAN LOON. ILSE VAN LOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILSE VAN LOON op de google maps. Adres en contacten ILSE VAN LOON
Location of ILSE VAN LOON on the google maps. Address and contacts of ILSE VAN LOON

Andere gerelateerde bedrijven als come ILSE VAN LOON ILSE VAN LOON: Adfisco | CERC. PHILAT?L. TRAPHILA | Lefever J | FERME DU BERGER | Robi

Other related companies as ILSE VAN LOON: Adfisco | CERC. PHILAT?L. TRAPHILA | Lefever J | FERME DU BERGER | Robi

ILSE VAN LOON is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILSE VAN LOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07442932128. Het bedrijf ILSE VAN LOON bevindt zich op het adres: PRINSENLAAN 73; 2381; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 199,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in ILSE VAN LOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ILSE VAN LOON is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILSE VAN LOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILSE VAN LOON, openstaande posities, locatie van ILSE VAN LOON op de kaart.

ILSE VAN LOON is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILSE VAN LOON, company assigned to the tax number BE07442932128. The company ILSE VAN LOON is located at the address: PRINSENLAAN 73; 2381; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 199,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in ILSE VAN LOON were not found.
The main activity of ILSE VAN LOON is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ILSE VAN LOON is not available. You also can look at reviews of ILSE VAN LOON, open positions, location of ILSE VAN LOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILSE VAN LOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILSE VAN LOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILSE VAN LOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILSE VAN LOON, employees, financial statistics.