AMECO PLAYGROUNDS

Particuliere bedrijvencommunicatie • AMECO PLAYGROUNDS
Private companiesCommunications • AMECO PLAYGROUNDS

Contactgegevens AMECO PLAYGROUNDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMECO PLAYGROUNDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMECO PLAYGROUNDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 34, Industriepark 2235 Hulshout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-76-87-68 32-15-76-87-68

Fax (fax): 32-15-76-87-69 32-15-76-87-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMECO PLAYGROUNDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMECO PLAYGROUNDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMECO PLAYGROUNDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMECO PLAYGROUNDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMECO PLAYGROUNDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMECO PLAYGROUNDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMECO PLAYGROUNDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMECO PLAYGROUNDS
Products information AMECO PLAYGROUNDS

BTW identificatienummer (tax): BE06832641601
Ondernemingsnummer: 7523406982
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in AMECO PLAYGROUNDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wood & Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMECO PLAYGROUNDS
(Get full report from official database of BE for AMECO PLAYGROUNDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMECO PLAYGROUNDS
Addition kinds of activities for AMECO PLAYGROUNDS

9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
20449904. Verrijkte rijst (vitamine en minerale versterkte) | Enriched rice (vitamin and mineral fortified)
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
26739901. Cellofaanzakken, ongedrukte: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane bags, unprinted: made from purchased materials
27419903. Micropublishing | Micropublishing
34839912. Raketten (munitie) | Rockets (ammunition)
38429901. Plakband en pleisters, medicijn of niet-medicijn | Adhesive tape and plasters, medicated or non-medicated
38430103. Broaches, tandheelkunde | Broaches, dental
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of

Werken bij AMECO PLAYGROUNDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMECO PLAYGROUNDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMECO PLAYGROUNDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMECO PLAYGROUNDS. Looking for open vacancies in other companies

 • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

 • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

 • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

 • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: BECKERS

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

 • TA Manager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

 • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: OMETA

  Type: Vaste Job

  Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

 • PROJECTINGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een ingenieur met een sterke interesse in elektriciteit. U ontwerpt en beheert uw projecten die zich afspelen in elektriciteit. Al naargelang uw ervaring, in de : residentiële / lichte industriële / zware industriële / hoogspanning / kantoren / hotels elektriciteitsinstallaties; voor bv: inplanting lichtpunten, kabelberekeningen, stuklijsten, aanpassen of opstellen plannen, eendraadsschems's, domotica, brandbeveiliging, beveiligingschema's, transmissieberekeningen, ... Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau.

 • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van AMECO PLAYGROUNDS in sociale netwerken
Look for responds of AMECO PLAYGROUNDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMECO PLAYGROUNDS. Laat een reactie achter voor AMECO PLAYGROUNDS. AMECO PLAYGROUNDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMECO PLAYGROUNDS. Leave a respond for AMECO PLAYGROUNDS. AMECO PLAYGROUNDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMECO PLAYGROUNDS op de google maps. Adres en contacten AMECO PLAYGROUNDS
Location of AMECO PLAYGROUNDS on the google maps. Address and contacts of AMECO PLAYGROUNDS

Andere gerelateerde bedrijven als come AMECO PLAYGROUNDS AMECO PLAYGROUNDS: JULIEN BENOOT | VANDOORNE | MUZIEKTHEATER BRASSCHAAT | JAMAJO | RANDSTAD BELGIUM

Other related companies as AMECO PLAYGROUNDS: JULIEN BENOOT | VANDOORNE | MUZIEKTHEATER BRASSCHAAT | JAMAJO | RANDSTAD BELGIUM

AMECO PLAYGROUNDS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMECO PLAYGROUNDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06832641601. Het bedrijf AMECO PLAYGROUNDS bevindt zich op het adres: 34, Industriepark 2235 Hulshout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 365,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wood & Furniture. Producten gemaakt in AMECO PLAYGROUNDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMECO PLAYGROUNDS is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMECO PLAYGROUNDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMECO PLAYGROUNDS, openstaande posities, locatie van AMECO PLAYGROUNDS op de kaart.

AMECO PLAYGROUNDS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMECO PLAYGROUNDS, company assigned to the tax number BE06832641601. The company AMECO PLAYGROUNDS is located at the address: 34, Industriepark 2235 Hulshout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 365,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wood & Furniture. Products created in AMECO PLAYGROUNDS were not found.
The main activity of AMECO PLAYGROUNDS is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AMECO PLAYGROUNDS is not available. You also can look at reviews of AMECO PLAYGROUNDS, open positions, location of AMECO PLAYGROUNDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMECO PLAYGROUNDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMECO PLAYGROUNDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMECO PLAYGROUNDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMECO PLAYGROUNDS, employees, financial statistics.