SAMAT INTERMODAL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • SAMAT INTERMODAL
Private companiesOil and Gas Extraction • SAMAT INTERMODAL

Contactgegevens SAMAT INTERMODAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAMAT INTERMODAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAMAT INTERMODAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 26, Zwaarveld 9220 Hamme - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-46-96-96 32-52-46-96-96

Fax (fax): 32-52-46-96-99 32-52-46-96-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAMAT INTERMODAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAMAT INTERMODAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAMAT INTERMODAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAMAT INTERMODAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAMAT INTERMODAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAMAT INTERMODAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAMAT INTERMODAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAMAT INTERMODAL
Products information SAMAT INTERMODAL

BTW identificatienummer (tax): BE08245758056
Ondernemingsnummer: 5334106445
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in SAMAT INTERMODAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Profiel (profile): Specialised in ADR-tank container transport in Europe

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAMAT INTERMODAL
(Get full report from official database of BE for SAMAT INTERMODAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAMAT INTERMODAL
Addition kinds of activities for SAMAT INTERMODAL

3674. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
281601. Witte pigmenten | White pigments
22960101. Snoer voor het versterken van rubberen banden | Cord for reinforcing rubber tires
24260303. Voertuig voorraad, hardhout | Vehicle stock, hardwood
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior

Werken bij SAMAT INTERMODAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAMAT INTERMODAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAMAT INTERMODAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAMAT INTERMODAL. Looking for open vacancies in other companies

 • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

 • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP Maritiem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

 • WINKELMEDEWERK(ST)ER M/V (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zéér mooie supermarkt regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven winkelmedwerk(st)er. Je zal vooral instaan aan de afdeling charcuterie en kassawerk

 • Operator Tap (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

 • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

 • Automecanicien (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

  Regio: WESTMALLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

 • Swapper België (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

  Type: Studentenjob

  Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

 • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: JOXX

  Type: Studentenjob

  Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

 • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: TROPIFLORA

  Type: Zelfstandige activiteit

  opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

 • .NET Developer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van SAMAT INTERMODAL in sociale netwerken
Look for responds of SAMAT INTERMODAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAMAT INTERMODAL. Laat een reactie achter voor SAMAT INTERMODAL. SAMAT INTERMODAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAMAT INTERMODAL. Leave a respond for SAMAT INTERMODAL. SAMAT INTERMODAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAMAT INTERMODAL op de google maps. Adres en contacten SAMAT INTERMODAL
Location of SAMAT INTERMODAL on the google maps. Address and contacts of SAMAT INTERMODAL

Andere gerelateerde bedrijven als come SAMAT INTERMODAL SAMAT INTERMODAL: Storms B | Dom W | PATRICK DUMAY | SASKIA PEELMAN | GANDA MOLENS

Other related companies as SAMAT INTERMODAL: Storms B | Dom W | PATRICK DUMAY | SASKIA PEELMAN | GANDA MOLENS

SAMAT INTERMODAL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAMAT INTERMODAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08245758056. Het bedrijf SAMAT INTERMODAL bevindt zich op het adres: 26, Zwaarveld 9220 Hamme - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Specialised in ADR-tank container transport in Europe. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in SAMAT INTERMODAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAMAT INTERMODAL is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAMAT INTERMODAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAMAT INTERMODAL, openstaande posities, locatie van SAMAT INTERMODAL op de kaart.

SAMAT INTERMODAL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAMAT INTERMODAL, company assigned to the tax number BE08245758056. The company SAMAT INTERMODAL is located at the address: 26, Zwaarveld 9220 Hamme - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Specialised in ADR-tank container transport in Europe. Industry category is Transport & Related Services. Products created in SAMAT INTERMODAL were not found.
The main activity of SAMAT INTERMODAL is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SAMAT INTERMODAL is not available. You also can look at reviews of SAMAT INTERMODAL, open positions, location of SAMAT INTERMODAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAMAT INTERMODAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAMAT INTERMODAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAMAT INTERMODAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAMAT INTERMODAL, employees, financial statistics.