HILDEGARD VAN LEEMPUT

Contactgegevens HILDEGARD VAN LEEMPUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILDEGARD VAN LEEMPUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILDEGARD VAN LEEMPUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLUISLAAN 24B5; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34881879 (+32-34881879) 34881879 (+32-34881879)

Fax (fax): +32 (60) 613-23-33 +32 (60) 613-23-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILDEGARD VAN LEEMPUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILDEGARD VAN LEEMPUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILDEGARD VAN LEEMPUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILDEGARD VAN LEEMPUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILDEGARD VAN LEEMPUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILDEGARD VAN LEEMPUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILDEGARD VAN LEEMPUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILDEGARD VAN LEEMPUT
Products information HILDEGARD VAN LEEMPUT

BTW identificatienummer (tax): BE01219451904
Ondernemingsnummer: 7099060058
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in HILDEGARD VAN LEEMPUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILDEGARD VAN LEEMPUT
(Get full report from official database of BE for HILDEGARD VAN LEEMPUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILDEGARD VAN LEEMPUT
Addition kinds of activities for HILDEGARD VAN LEEMPUT

289200. explosieven | Explosives
596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
899904. Liedschriften | Song writings
01390102. Klaverboerderij | Clover farm
14239903. Syeniet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Syenite, crushed and broken-quarrying
16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
65310105. Makelaar, residentieel | Real estate agent, residential
87429901. Administratief dienstverlener | Administrative services consultant

Werken bij HILDEGARD VAN LEEMPUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILDEGARD VAN LEEMPUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILDEGARD VAN LEEMPUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILDEGARD VAN LEEMPUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Wegenwerkers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote groep actief in alle domeinen die betrekking hebben op de aanleg en het onderhoud van wegen, andere vormen van vervoersinfrastructuur en stadsvernieuwing zoeken wij wegenwerkers. Samen met je ploeg sta je in voor de aanleg en onderhoud van wegen, snelwegen, luchthavenbanen, fietspaden, ... Je werkt op verschillende werven en dit niet enkel in de provincie Limburg. Verloning = volgens barema van de bouwsector (PC124). Na de interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van HILDEGARD VAN LEEMPUT in sociale netwerken
Look for responds of HILDEGARD VAN LEEMPUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILDEGARD VAN LEEMPUT. Laat een reactie achter voor HILDEGARD VAN LEEMPUT. HILDEGARD VAN LEEMPUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILDEGARD VAN LEEMPUT. Leave a respond for HILDEGARD VAN LEEMPUT. HILDEGARD VAN LEEMPUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILDEGARD VAN LEEMPUT op de google maps. Adres en contacten HILDEGARD VAN LEEMPUT
Location of HILDEGARD VAN LEEMPUT on the google maps. Address and contacts of HILDEGARD VAN LEEMPUT

Andere gerelateerde bedrijven als come HILDEGARD VAN LEEMPUT HILDEGARD VAN LEEMPUT: LEONIDE GILIS | DE RUDDERE & RENDERS | ISABELLE CAUDRON | VAN BERENDONCK | BAKKERIJ ROTTIER F. & D.

Other related companies as HILDEGARD VAN LEEMPUT: LEONIDE GILIS | DE RUDDERE & RENDERS | ISABELLE CAUDRON | VAN BERENDONCK | BAKKERIJ ROTTIER F. & D.

HILDEGARD VAN LEEMPUT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HILDEGARD VAN LEEMPUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01219451904. Het bedrijf HILDEGARD VAN LEEMPUT bevindt zich op het adres: SLUISLAAN 24B5; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in HILDEGARD VAN LEEMPUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HILDEGARD VAN LEEMPUT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILDEGARD VAN LEEMPUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILDEGARD VAN LEEMPUT, openstaande posities, locatie van HILDEGARD VAN LEEMPUT op de kaart.

HILDEGARD VAN LEEMPUT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is HILDEGARD VAN LEEMPUT, company assigned to the tax number BE01219451904. The company HILDEGARD VAN LEEMPUT is located at the address: SLUISLAAN 24B5; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in HILDEGARD VAN LEEMPUT were not found.
The main activity of HILDEGARD VAN LEEMPUT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HILDEGARD VAN LEEMPUT is not available. You also can look at reviews of HILDEGARD VAN LEEMPUT, open positions, location of HILDEGARD VAN LEEMPUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILDEGARD VAN LEEMPUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILDEGARD VAN LEEMPUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILDEGARD VAN LEEMPUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILDEGARD VAN LEEMPUT, employees, financial statistics.