FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten • FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS
Private companiesAgricultural Production - Livestock and Animal Specialties • FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS

Contactgegevens FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ferrer 18 6224 Fleurus - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-82-26-60 32-71-82-26-60

Fax (fax): +32 (4) 357-62-61 +32 (4) 357-62-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS
Products information FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS

BTW identificatienummer (tax): BE02689422607
Ondernemingsnummer: 2003601074
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 385,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS
(Get full report from official database of BE for FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS
Addition kinds of activities for FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS

354499. Speciale dies, gereedschappen, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
734201. Desinfectie diensten | Disinfecting services
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
80999904. Medische reddingsgroep | Medical rescue squad

Werken bij FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS in sociale netwerken
Look for responds of FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS. Laat een reactie achter voor FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS. FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS. Leave a respond for FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS. FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS op de google maps. Adres en contacten FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS
Location of FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS on the google maps. Address and contacts of FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS: JOSEF VERMEIREN | HUIS DEKEYSER BVBA | BANCONTACT-MISTER CASH | Magerotte Ch | HAVER BELGIUM SA

Other related companies as FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS: JOSEF VERMEIREN | HUIS DEKEYSER BVBA | BANCONTACT-MISTER CASH | Magerotte Ch | HAVER BELGIUM SA

FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02689422607. Het bedrijf FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS bevindt zich op het adres: Rue Ferrer 18 6224 Fleurus - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 385,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS, openstaande posities, locatie van FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS op de kaart.

FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS, company assigned to the tax number BE02689422607. The company FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS is located at the address: Rue Ferrer 18 6224 Fleurus - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 385,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social services. Products created in FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS were not found.
The main activity of FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS is not available. You also can look at reviews of FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS, open positions, location of FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLES COUPS DE POUCE FLEURUSIENS SCRL FS, employees, financial statistics.