FLYOUR FREETIME B.V. BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • FLYOUR FREETIME B.V. BVBA
Private companiesForestry • FLYOUR FREETIME B.V. BVBA

Contactgegevens FLYOUR FREETIME B.V. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLYOUR FREETIME B.V. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLYOUR FREETIME B.V. BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Koning Albertstraat 33 8500 Kortrijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-52-02-44 32-56-52-02-44

Fax (fax): +32 (2) 754-17-38 +32 (2) 754-17-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLYOUR FREETIME B.V. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLYOUR FREETIME B.V. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLYOUR FREETIME B.V. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLYOUR FREETIME B.V. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLYOUR FREETIME B.V. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLYOUR FREETIME B.V. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLYOUR FREETIME B.V. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLYOUR FREETIME B.V. BVBA
Products information FLYOUR FREETIME B.V. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03489227294
Ondernemingsnummer: 4033874511
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLYOUR FREETIME B.V. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLYOUR FREETIME B.V. BVBA
(Get full report from official database of BE for FLYOUR FREETIME B.V. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLYOUR FREETIME B.V. BVBA
Addition kinds of activities for FLYOUR FREETIME B.V. BVBA

865100. Politieke organisaties | Political organizations
23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
34430300. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
63210203. Ziektekostenverenigingen, wederzijds | Sick benefit associations, mutual
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection

Werken bij FLYOUR FREETIME B.V. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLYOUR FREETIME B.V. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLYOUR FREETIME B.V. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLYOUR FREETIME B.V. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Assistent projectleider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

  • kassamedewerker flexijob weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Flexijob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

Zoek naar antwoorden van FLYOUR FREETIME B.V. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLYOUR FREETIME B.V. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLYOUR FREETIME B.V. BVBA. Laat een reactie achter voor FLYOUR FREETIME B.V. BVBA. FLYOUR FREETIME B.V. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLYOUR FREETIME B.V. BVBA. Leave a respond for FLYOUR FREETIME B.V. BVBA. FLYOUR FREETIME B.V. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLYOUR FREETIME B.V. BVBA op de google maps. Adres en contacten FLYOUR FREETIME B.V. BVBA
Location of FLYOUR FREETIME B.V. BVBA on the google maps. Address and contacts of FLYOUR FREETIME B.V. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLYOUR FREETIME B.V. BVBA FLYOUR FREETIME B.V. BVBA: FACE + FORM | B.L.C.C. CV | Bruyndonckx Jorg | ANDREAS DE VOS | Hendrickx & Zn BVBA

Other related companies as FLYOUR FREETIME B.V. BVBA: FACE + FORM | B.L.C.C. CV | Bruyndonckx Jorg | ANDREAS DE VOS | Hendrickx & Zn BVBA

FLYOUR FREETIME B.V. BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is FLYOUR FREETIME B.V. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03489227294. Het bedrijf FLYOUR FREETIME B.V. BVBA bevindt zich op het adres: Koning Albertstraat 33 8500 Kortrijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLYOUR FREETIME B.V. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLYOUR FREETIME B.V. BVBA is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLYOUR FREETIME B.V. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLYOUR FREETIME B.V. BVBA, openstaande posities, locatie van FLYOUR FREETIME B.V. BVBA op de kaart.

FLYOUR FREETIME B.V. BVBA is a company, that was registered 1995 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is FLYOUR FREETIME B.V. BVBA, company assigned to the tax number BE03489227294. The company FLYOUR FREETIME B.V. BVBA is located at the address: Koning Albertstraat 33 8500 Kortrijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social services. Products created in FLYOUR FREETIME B.V. BVBA were not found.
The main activity of FLYOUR FREETIME B.V. BVBA is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLYOUR FREETIME B.V. BVBA is not available. You also can look at reviews of FLYOUR FREETIME B.V. BVBA, open positions, location of FLYOUR FREETIME B.V. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLYOUR FREETIME B.V. BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLYOUR FREETIME B.V. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLYOUR FREETIME B.V. BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLYOUR FREETIME B.V. BVBA, employees, financial statistics.