ESTHETIEK JELA

Contactgegevens ESTHETIEK JELA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESTHETIEK JELA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESTHETIEK JELA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKSTRAAT 12B1; 3210; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16630436 (+32-16630436) 16630436 (+32-16630436)

Fax (fax): +32 (9) 212-47-82 +32 (9) 212-47-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESTHETIEK JELA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESTHETIEK JELA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESTHETIEK JELA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESTHETIEK JELA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESTHETIEK JELA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESTHETIEK JELA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESTHETIEK JELA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESTHETIEK JELA
Products information ESTHETIEK JELA

BTW identificatienummer (tax): BE07376190185
Ondernemingsnummer: 2304626464
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ESTHETIEK JELA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESTHETIEK JELA
(Get full report from official database of BE for ESTHETIEK JELA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESTHETIEK JELA
Addition kinds of activities for ESTHETIEK JELA

478399. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
01399903. Hop boerderij | Hop farm
24410300. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
30699908. Knieblokken, rubber | Kneeling pads, rubber
34839903. Bazooka raketten | Bazooka rockets
34999920. Shims, metaal | Shims, metal
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'
39990602. Parasols en kaders: handgrepen, onderdelen en versieringen | Parasols and frames: handles, parts, and trimmings

Werken bij ESTHETIEK JELA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESTHETIEK JELA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESTHETIEK JELA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESTHETIEK JELA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van ESTHETIEK JELA in sociale netwerken
Look for responds of ESTHETIEK JELA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESTHETIEK JELA. Laat een reactie achter voor ESTHETIEK JELA. ESTHETIEK JELA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESTHETIEK JELA. Leave a respond for ESTHETIEK JELA. ESTHETIEK JELA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESTHETIEK JELA op de google maps. Adres en contacten ESTHETIEK JELA
Location of ESTHETIEK JELA on the google maps. Address and contacts of ESTHETIEK JELA

Andere gerelateerde bedrijven als come ESTHETIEK JELA ESTHETIEK JELA: Danny BVBA | J. VERNIMMEN | BEAT & SOUND | Baltazar-Le Bazar de l'Art | Tripoli

Other related companies as ESTHETIEK JELA: Danny BVBA | J. VERNIMMEN | BEAT & SOUND | Baltazar-Le Bazar de l'Art | Tripoli

ESTHETIEK JELA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESTHETIEK JELA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07376190185. Het bedrijf ESTHETIEK JELA bevindt zich op het adres: BROEKSTRAAT 12B1; 3210; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in ESTHETIEK JELA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESTHETIEK JELA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESTHETIEK JELA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESTHETIEK JELA, openstaande posities, locatie van ESTHETIEK JELA op de kaart.

ESTHETIEK JELA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESTHETIEK JELA, company assigned to the tax number BE07376190185. The company ESTHETIEK JELA is located at the address: BROEKSTRAAT 12B1; 3210; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in ESTHETIEK JELA were not found.
The main activity of ESTHETIEK JELA is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ESTHETIEK JELA is not available. You also can look at reviews of ESTHETIEK JELA, open positions, location of ESTHETIEK JELA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESTHETIEK JELA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESTHETIEK JELA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESTHETIEK JELA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESTHETIEK JELA, employees, financial statistics.