CHRISTIANE DE ZAEYTIJD

Contactgegevens CHRISTIANE DE ZAEYTIJD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIANE DE ZAEYTIJD: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIANE DE ZAEYTIJD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEVELWEG 15; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55316887 (+32-55316887) 55316887 (+32-55316887)

Fax (fax): +32 (10) 311-22-63 +32 (10) 311-22-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIANE DE ZAEYTIJD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIANE DE ZAEYTIJD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIANE DE ZAEYTIJD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIANE DE ZAEYTIJD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIANE DE ZAEYTIJD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIANE DE ZAEYTIJD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIANE DE ZAEYTIJD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIANE DE ZAEYTIJD
Products information CHRISTIANE DE ZAEYTIJD

BTW identificatienummer (tax): BE04462615966
Ondernemingsnummer: 8408630371
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CHRISTIANE DE ZAEYTIJD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIANE DE ZAEYTIJD
(Get full report from official database of BE for CHRISTIANE DE ZAEYTIJD)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIANE DE ZAEYTIJD
Addition kinds of activities for CHRISTIANE DE ZAEYTIJD

622100. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
14299906. Marmeren, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marble, crushed and broken-quarrying
20320100. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
38230420. Zenders van procesvariabelen, stand. | Transmitters of process variables, stand. signal conversion

Werken bij CHRISTIANE DE ZAEYTIJD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIANE DE ZAEYTIJD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIANE DE ZAEYTIJD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIANE DE ZAEYTIJD. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • INPAKKER 2 PLOEGEN REGIO HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inpakken van marsepein 'patatjes'.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIANE DE ZAEYTIJD in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIANE DE ZAEYTIJD in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIANE DE ZAEYTIJD. Laat een reactie achter voor CHRISTIANE DE ZAEYTIJD. CHRISTIANE DE ZAEYTIJD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIANE DE ZAEYTIJD. Leave a respond for CHRISTIANE DE ZAEYTIJD. CHRISTIANE DE ZAEYTIJD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIANE DE ZAEYTIJD op de google maps. Adres en contacten CHRISTIANE DE ZAEYTIJD
Location of CHRISTIANE DE ZAEYTIJD on the google maps. Address and contacts of CHRISTIANE DE ZAEYTIJD

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIANE DE ZAEYTIJD CHRISTIANE DE ZAEYTIJD: Emmerechts W | RAYMOND SOSSON-SOSSON | Vangeel & co | PATISSERIE ALLARD | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

Other related companies as CHRISTIANE DE ZAEYTIJD: Emmerechts W | RAYMOND SOSSON-SOSSON | Vangeel & co | PATISSERIE ALLARD | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE

CHRISTIANE DE ZAEYTIJD is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIANE DE ZAEYTIJD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04462615966. Het bedrijf CHRISTIANE DE ZAEYTIJD bevindt zich op het adres: HEVELWEG 15; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in CHRISTIANE DE ZAEYTIJD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIANE DE ZAEYTIJD is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIANE DE ZAEYTIJD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIANE DE ZAEYTIJD, openstaande posities, locatie van CHRISTIANE DE ZAEYTIJD op de kaart.

CHRISTIANE DE ZAEYTIJD is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIANE DE ZAEYTIJD, company assigned to the tax number BE04462615966. The company CHRISTIANE DE ZAEYTIJD is located at the address: HEVELWEG 15; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in CHRISTIANE DE ZAEYTIJD were not found.
The main activity of CHRISTIANE DE ZAEYTIJD is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIANE DE ZAEYTIJD is not available. You also can look at reviews of CHRISTIANE DE ZAEYTIJD, open positions, location of CHRISTIANE DE ZAEYTIJD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIANE DE ZAEYTIJD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIANE DE ZAEYTIJD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIANE DE ZAEYTIJD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIANE DE ZAEYTIJD, employees, financial statistics.