CARINE

Contactgegevens CARINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSHOEVEWEG 185; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36472248 (+32-36472248) 36472248 (+32-36472248)

Fax (fax): +32 (87) 631-89-92 +32 (87) 631-89-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARINE
Products information CARINE

BTW identificatienummer (tax): BE01755584716
Ondernemingsnummer: 4998474121
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in CARINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARINE
(Get full report from official database of BE for CARINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARINE
Addition kinds of activities for CARINE

2491. Houtbescherming | Wood preserving
325301. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
30119900. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
32920300. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
39619902. Parels, kunstmatig | Pearls, artificial
51139905. Patronen, papier | Patterns, paper
59949902. krantenkiosk | Newsstand
72990500. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room

Werken bij CARINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Huishhoudhulp (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van CARINE in sociale netwerken
Look for responds of CARINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARINE. Laat een reactie achter voor CARINE. CARINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARINE. Leave a respond for CARINE. CARINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARINE op de google maps. Adres en contacten CARINE
Location of CARINE on the google maps. Address and contacts of CARINE

Andere gerelateerde bedrijven als come CARINE CARINE: STICHTING KUNSTBOEK | KARATE MAS OYAMA - INAZUMA | MILSOFT (MARC JACOBS) | Marimar | Haletra NV

Other related companies as CARINE: STICHTING KUNSTBOEK | KARATE MAS OYAMA - INAZUMA | MILSOFT (MARC JACOBS) | Marimar | Haletra NV

CARINE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01755584716. Het bedrijf CARINE bevindt zich op het adres: PRINSHOEVEWEG 185; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in CARINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARINE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARINE, openstaande posities, locatie van CARINE op de kaart.

CARINE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARINE, company assigned to the tax number BE01755584716. The company CARINE is located at the address: PRINSHOEVEWEG 185; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in CARINE were not found.
The main activity of CARINE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CARINE is not available. You also can look at reviews of CARINE, open positions, location of CARINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARINE, employees, financial statistics.