BRAQUET M.

Contactgegevens BRAQUET M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAQUET M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAQUET M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BOUVREUILS 12; 4121; NEUPRE, België

Telefoon (phone): 43715802 (+32-43715802) 43715802 (+32-43715802)

Fax (fax): +32 (56) 677-74-72 +32 (56) 677-74-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAQUET M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAQUET M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAQUET M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAQUET M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAQUET M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAQUET M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAQUET M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAQUET M.
Products information BRAQUET M.

BTW identificatienummer (tax): BE05780700683
Ondernemingsnummer: 3511749267
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BRAQUET M. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAQUET M.
(Get full report from official database of BE for BRAQUET M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAQUET M.
Addition kinds of activities for BRAQUET M.

5092. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
359300. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
20519900. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
35599931. Steenwerkmachines | Stone working machinery
39440702. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive

Werken bij BRAQUET M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAQUET M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAQUET M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAQUET M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

    Regio: OLMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BRAQUET M. in sociale netwerken
Look for responds of BRAQUET M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAQUET M.. Laat een reactie achter voor BRAQUET M.. BRAQUET M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAQUET M.. Leave a respond for BRAQUET M.. BRAQUET M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAQUET M. op de google maps. Adres en contacten BRAQUET M.
Location of BRAQUET M. on the google maps. Address and contacts of BRAQUET M.

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAQUET M. BRAQUET M.: RIJSCHOOL SANDERUS | Vandoorne E | Duimelotje | GUY ANSOMS | KONTICHSE VIDEOCLUB

Other related companies as BRAQUET M.: RIJSCHOOL SANDERUS | Vandoorne E | Duimelotje | GUY ANSOMS | KONTICHSE VIDEOCLUB

BRAQUET M. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAQUET M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05780700683. Het bedrijf BRAQUET M. bevindt zich op het adres: RUE DES BOUVREUILS 12; 4121; NEUPRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 313,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in BRAQUET M. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRAQUET M. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAQUET M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAQUET M., openstaande posities, locatie van BRAQUET M. op de kaart.

BRAQUET M. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAQUET M., company assigned to the tax number BE05780700683. The company BRAQUET M. is located at the address: RUE DES BOUVREUILS 12; 4121; NEUPRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 313,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in BRAQUET M. were not found.
The main activity of BRAQUET M. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAQUET M. is not available. You also can look at reviews of BRAQUET M., open positions, location of BRAQUET M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAQUET M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAQUET M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAQUET M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAQUET M., employees, financial statistics.