BEAUTY CENTER COCON

Contactgegevens BEAUTY CENTER COCON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAUTY CENTER COCON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAUTY CENTER COCON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKERSTRAAT 49; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89567829 (+32-89567829) 89567829 (+32-89567829)

Fax (fax): +32 (65) 880-12-36 +32 (65) 880-12-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAUTY CENTER COCON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAUTY CENTER COCON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAUTY CENTER COCON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAUTY CENTER COCON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAUTY CENTER COCON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAUTY CENTER COCON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAUTY CENTER COCON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAUTY CENTER COCON
Products information BEAUTY CENTER COCON

BTW identificatienummer (tax): BE09081542968
Ondernemingsnummer: 6568695068
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 588,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BEAUTY CENTER COCON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAUTY CENTER COCON
(Get full report from official database of BE for BEAUTY CENTER COCON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAUTY CENTER COCON
Addition kinds of activities for BEAUTY CENTER COCON

9511. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
33259903. Spoorwegwielen, gegoten staal | Railroad car wheels, cast steel
35190101. Herbouw van dieselmotoren | Diesel engine rebuilding
36120103. Huidige beperkende reactoren, elektrisch | Current limiting reactors, electrical
38290101. versnellingsmeters | Accelerometers
86110302. Raad van Commissarissen | Board of trade

Werken bij BEAUTY CENTER COCON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAUTY CENTER COCON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAUTY CENTER COCON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAUTY CENTER COCON. Looking for open vacancies in other companies

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Psycholoog m/v (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire groepspraktijk zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken. U bent master of licentiaat psychologie met een bijkomende therapieopleiding. Deze is bij voorkeur systemisch, gedragstherapeutisch of integratief gericht. Er is mogelijkheid tot overleg met een collega binnen onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van BEAUTY CENTER COCON in sociale netwerken
Look for responds of BEAUTY CENTER COCON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAUTY CENTER COCON. Laat een reactie achter voor BEAUTY CENTER COCON. BEAUTY CENTER COCON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAUTY CENTER COCON. Leave a respond for BEAUTY CENTER COCON. BEAUTY CENTER COCON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAUTY CENTER COCON op de google maps. Adres en contacten BEAUTY CENTER COCON
Location of BEAUTY CENTER COCON on the google maps. Address and contacts of BEAUTY CENTER COCON

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAUTY CENTER COCON BEAUTY CENTER COCON: Gelders | Loca Noël SA | LUC DIVE | CHRISTIAAN WILDEMAUWE | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as BEAUTY CENTER COCON: Gelders | Loca Noël SA | LUC DIVE | CHRISTIAAN WILDEMAUWE | VRIJE KLEUTERSCHOOL

BEAUTY CENTER COCON is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAUTY CENTER COCON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09081542968. Het bedrijf BEAUTY CENTER COCON bevindt zich op het adres: EIKERSTRAAT 49; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 588,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in BEAUTY CENTER COCON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEAUTY CENTER COCON is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAUTY CENTER COCON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAUTY CENTER COCON, openstaande posities, locatie van BEAUTY CENTER COCON op de kaart.

BEAUTY CENTER COCON is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEAUTY CENTER COCON, company assigned to the tax number BE09081542968. The company BEAUTY CENTER COCON is located at the address: EIKERSTRAAT 49; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 588,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in BEAUTY CENTER COCON were not found.
The main activity of BEAUTY CENTER COCON is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAUTY CENTER COCON is not available. You also can look at reviews of BEAUTY CENTER COCON, open positions, location of BEAUTY CENTER COCON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAUTY CENTER COCON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAUTY CENTER COCON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAUTY CENTER COCON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAUTY CENTER COCON, employees, financial statistics.