FLETS P BRUGGEMAN

Contactgegevens FLETS P BRUGGEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETS P BRUGGEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETS P BRUGGEMAN

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Wiedauwkaai 56 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-53-51-51 32-92-53-51-51

Fax (fax): +32 (57) 599-50-66 +32 (57) 599-50-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETS P BRUGGEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETS P BRUGGEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETS P BRUGGEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETS P BRUGGEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETS P BRUGGEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETS P BRUGGEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETS P BRUGGEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETS P BRUGGEMAN
Products information FLETS P BRUGGEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE08953826904
Ondernemingsnummer: 5270935058
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLETS P BRUGGEMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Profiel (profile): Olive oil, vegetable oils, olives, honey, vinegar, dressings, canned fruit and vegetables, pickles, tinned tuna, seafood preserves.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETS P BRUGGEMAN
(Get full report from official database of BE for FLETS P BRUGGEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETS P BRUGGEMAN
Addition kinds of activities for FLETS P BRUGGEMAN

4492. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
28610100. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
87110201. Machine tool design | Machine tool design

Werken bij FLETS P BRUGGEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETS P BRUGGEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETS P BRUGGEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETS P BRUGGEMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

 • Administratief bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

 • Carwasher (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

 • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

 • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Studentenjob

  Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

 • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

 • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: MERCOR

  Type: Vaste Job

  • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

 • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: EUTRACO

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

 • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: MERCOR

  Type: Vaste Job

  Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

Zoek naar antwoorden van FLETS P BRUGGEMAN in sociale netwerken
Look for responds of FLETS P BRUGGEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETS P BRUGGEMAN. Laat een reactie achter voor FLETS P BRUGGEMAN. FLETS P BRUGGEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETS P BRUGGEMAN. Leave a respond for FLETS P BRUGGEMAN. FLETS P BRUGGEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETS P BRUGGEMAN op de google maps. Adres en contacten FLETS P BRUGGEMAN
Location of FLETS P BRUGGEMAN on the google maps. Address and contacts of FLETS P BRUGGEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETS P BRUGGEMAN FLETS P BRUGGEMAN: DIEDERIK DUCATTEEUW | LUC DEFRAINE | SPAR | AUGUST GROSSAR | Elco nv

Other related companies as FLETS P BRUGGEMAN: DIEDERIK DUCATTEEUW | LUC DEFRAINE | SPAR | AUGUST GROSSAR | Elco nv

FLETS P BRUGGEMAN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETS P BRUGGEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08953826904. Het bedrijf FLETS P BRUGGEMAN bevindt zich op het adres: Wiedauwkaai 56 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Olive oil, vegetable oils, olives, honey, vinegar, dressings, canned fruit and vegetables, pickles, tinned tuna, seafood preserves.. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLETS P BRUGGEMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETS P BRUGGEMAN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETS P BRUGGEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETS P BRUGGEMAN, openstaande posities, locatie van FLETS P BRUGGEMAN op de kaart.

FLETS P BRUGGEMAN is a company, that was registered 1986 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLETS P BRUGGEMAN, company assigned to the tax number BE08953826904. The company FLETS P BRUGGEMAN is located at the address: Wiedauwkaai 56 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Profile is Olive oil, vegetable oils, olives, honey, vinegar, dressings, canned fruit and vegetables, pickles, tinned tuna, seafood preserves.. Industry category is Food & Related products. Products created in FLETS P BRUGGEMAN were not found.
The main activity of FLETS P BRUGGEMAN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETS P BRUGGEMAN is not available. You also can look at reviews of FLETS P BRUGGEMAN, open positions, location of FLETS P BRUGGEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETS P BRUGGEMAN, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETS P BRUGGEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETS P BRUGGEMAN, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETS P BRUGGEMAN, employees, financial statistics.