A. HOUSIAUX

Contactgegevens A. HOUSIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. HOUSIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. HOUSIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONKERZELESTRAAT 121; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54422799 (+32-54422799) 54422799 (+32-54422799)

Fax (fax): +32 (82) 839-57-97 +32 (82) 839-57-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. HOUSIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. HOUSIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. HOUSIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. HOUSIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. HOUSIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. HOUSIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. HOUSIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. HOUSIAUX
Products information A. HOUSIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE08738769531
Ondernemingsnummer: 5698577880
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in A. HOUSIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. HOUSIAUX
(Get full report from official database of BE for A. HOUSIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. HOUSIAUX
Addition kinds of activities for A. HOUSIAUX

279100. zetwerk | Typesetting
721700. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
22210703. Serges, kunstmatige vezel | Serges, manmade fiber
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic

Werken bij A. HOUSIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. HOUSIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. HOUSIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. HOUSIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Burgerking (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw filiaal van Burger King in Minderhout zijn we op zoek naar medewerkers voor in de keuken en in de bediening. Je kan zowel voltijds als deeltijds tewerkgesteld worden. Het gaat over een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je bedient de klanten je stelt de bestelling samen je rekent de bestelling af je helpt met het maken van de hamburgers: beleggen met groenten, hamburgers bakken, ... je bakt de frieten je maakt de werkplaats schoon

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van A. HOUSIAUX in sociale netwerken
Look for responds of A. HOUSIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. HOUSIAUX. Laat een reactie achter voor A. HOUSIAUX. A. HOUSIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. HOUSIAUX. Leave a respond for A. HOUSIAUX. A. HOUSIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. HOUSIAUX op de google maps. Adres en contacten A. HOUSIAUX
Location of A. HOUSIAUX on the google maps. Address and contacts of A. HOUSIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come A. HOUSIAUX A. HOUSIAUX: GB CONTACT | Carine | HUIS METAL | Centre Electronique | JOAN DEBAUCHE

Other related companies as A. HOUSIAUX: GB CONTACT | Carine | HUIS METAL | Centre Electronique | JOAN DEBAUCHE

A. HOUSIAUX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. HOUSIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08738769531. Het bedrijf A. HOUSIAUX bevindt zich op het adres: ONKERZELESTRAAT 121; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in A. HOUSIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. HOUSIAUX is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. HOUSIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. HOUSIAUX, openstaande posities, locatie van A. HOUSIAUX op de kaart.

A. HOUSIAUX is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. HOUSIAUX, company assigned to the tax number BE08738769531. The company A. HOUSIAUX is located at the address: ONKERZELESTRAAT 121; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 670,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoonheidssalons. Products created in A. HOUSIAUX were not found.
The main activity of A. HOUSIAUX is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. HOUSIAUX is not available. You also can look at reviews of A. HOUSIAUX, open positions, location of A. HOUSIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. HOUSIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. HOUSIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. HOUSIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. HOUSIAUX, employees, financial statistics.