LANNOO EDITIONS

Contactgegevens LANNOO EDITIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANNOO EDITIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANNOO EDITIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 97; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 42 42 11 (+32-051 42 42 11) 051 42 42 11 (+32-051 42 42 11)

Fax (fax): 051 40 11 52 (+32-051 40 11 52) 051 40 11 52 (+32-051 40 11 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANNOO EDITIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANNOO EDITIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANNOO EDITIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANNOO EDITIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANNOO EDITIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANNOO EDITIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANNOO EDITIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANNOO EDITIONS
Products information LANNOO EDITIONS

BTW identificatienummer (tax): BE06397583007
Ondernemingsnummer: 7457489013
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Greeting cards & picture postcards; Publishers

Product categorie (product category): School supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANNOO EDITIONS
(Get full report from official database of BE for LANNOO EDITIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANNOO EDITIONS
Addition kinds of activities for LANNOO EDITIONS

6162. Hypotheekbanken en correspondenten | Mortgage bankers and correspondents
333902. Edele metalen | Precious metals
353599. Transportvoertuigen en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
26319903. Newsboard | Newsboard
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant

Werken bij LANNOO EDITIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANNOO EDITIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANNOO EDITIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANNOO EDITIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van LANNOO EDITIONS in sociale netwerken
Look for responds of LANNOO EDITIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANNOO EDITIONS. Laat een reactie achter voor LANNOO EDITIONS. LANNOO EDITIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANNOO EDITIONS. Leave a respond for LANNOO EDITIONS. LANNOO EDITIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANNOO EDITIONS op de google maps. Adres en contacten LANNOO EDITIONS
Location of LANNOO EDITIONS on the google maps. Address and contacts of LANNOO EDITIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come LANNOO EDITIONS LANNOO EDITIONS: ROGER GOOSSENS | Tasset D | Gianni & Attilio | FEDERALE POLITIE | C.P.A.S.

Other related companies as LANNOO EDITIONS: ROGER GOOSSENS | Tasset D | Gianni & Attilio | FEDERALE POLITIE | C.P.A.S.

LANNOO EDITIONS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANNOO EDITIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06397583007. Het bedrijf LANNOO EDITIONS bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 97; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is School supplies. Lijst met producten zijn Greeting cards & picture postcards; Publishers.
De hoofdactiviteit van LANNOO EDITIONS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANNOO EDITIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANNOO EDITIONS, openstaande posities, locatie van LANNOO EDITIONS op de kaart.

LANNOO EDITIONS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANNOO EDITIONS, company assigned to the tax number BE06397583007. The company LANNOO EDITIONS is located at the address: Kasteelstraat 97; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is School supplies. List of products are Greeting cards & picture postcards; Publishers.
The main activity of LANNOO EDITIONS is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LANNOO EDITIONS is not available. You also can look at reviews of LANNOO EDITIONS, open positions, location of LANNOO EDITIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANNOO EDITIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANNOO EDITIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANNOO EDITIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANNOO EDITIONS, employees, financial statistics.