MONTEX SPORTS LOISIRS

Contactgegevens MONTEX SPORTS LOISIRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONTEX SPORTS LOISIRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONTEX SPORTS LOISIRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. GEORGES HENRI 349; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 27349422 (+32-27349422) 27349422 (+32-27349422)

Fax (fax): +32 (82) 257-79-68 +32 (82) 257-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONTEX SPORTS LOISIRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONTEX SPORTS LOISIRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONTEX SPORTS LOISIRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONTEX SPORTS LOISIRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONTEX SPORTS LOISIRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONTEX SPORTS LOISIRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONTEX SPORTS LOISIRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONTEX SPORTS LOISIRS
Products information MONTEX SPORTS LOISIRS

BTW identificatienummer (tax): BE03711700439
Ondernemingsnummer: 9488037109
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in MONTEX SPORTS LOISIRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen; Sport- and kampeermateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONTEX SPORTS LOISIRS
(Get full report from official database of BE for MONTEX SPORTS LOISIRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONTEX SPORTS LOISIRS
Addition kinds of activities for MONTEX SPORTS LOISIRS

357202. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
373199. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
769916. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services
20340204. Vruchten, gedroogd of gedehydrateerd, met uitzondering van gevriesdroogde | Fruits, dried or dehydrated, except freeze-dried
22111205. Chenilles, tufted textiel | Chenilles, tufted textile
50650100. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
51999910. Kledinghangers | Clothes hangers

Werken bij MONTEX SPORTS LOISIRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONTEX SPORTS LOISIRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONTEX SPORTS LOISIRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONTEX SPORTS LOISIRS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Ijzervlechter (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

  • Student supermarkt, regio Hamont- Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt enthousiaste studenten om te werken in een supermarkt regio Hamont- Achel.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van MONTEX SPORTS LOISIRS in sociale netwerken
Look for responds of MONTEX SPORTS LOISIRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONTEX SPORTS LOISIRS. Laat een reactie achter voor MONTEX SPORTS LOISIRS. MONTEX SPORTS LOISIRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONTEX SPORTS LOISIRS. Leave a respond for MONTEX SPORTS LOISIRS. MONTEX SPORTS LOISIRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONTEX SPORTS LOISIRS op de google maps. Adres en contacten MONTEX SPORTS LOISIRS
Location of MONTEX SPORTS LOISIRS on the google maps. Address and contacts of MONTEX SPORTS LOISIRS

Andere gerelateerde bedrijven als come MONTEX SPORTS LOISIRS MONTEX SPORTS LOISIRS: Simon A | HEREN ELEGANCE | RUDY DE GROEF | CALYPSO | MOBISTAR CENTER CELLPHONE

Other related companies as MONTEX SPORTS LOISIRS: Simon A | HEREN ELEGANCE | RUDY DE GROEF | CALYPSO | MOBISTAR CENTER CELLPHONE

MONTEX SPORTS LOISIRS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONTEX SPORTS LOISIRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03711700439. Het bedrijf MONTEX SPORTS LOISIRS bevindt zich op het adres: AV. GEORGES HENRI 349; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Schoenen; Sport- and kampeermateriaal. Producten gemaakt in MONTEX SPORTS LOISIRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONTEX SPORTS LOISIRS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONTEX SPORTS LOISIRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONTEX SPORTS LOISIRS, openstaande posities, locatie van MONTEX SPORTS LOISIRS op de kaart.

MONTEX SPORTS LOISIRS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONTEX SPORTS LOISIRS, company assigned to the tax number BE03711700439. The company MONTEX SPORTS LOISIRS is located at the address: AV. GEORGES HENRI 349; 1200; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Schoenen; Sport- and kampeermateriaal. Products created in MONTEX SPORTS LOISIRS were not found.
The main activity of MONTEX SPORTS LOISIRS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MONTEX SPORTS LOISIRS is not available. You also can look at reviews of MONTEX SPORTS LOISIRS, open positions, location of MONTEX SPORTS LOISIRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONTEX SPORTS LOISIRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONTEX SPORTS LOISIRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONTEX SPORTS LOISIRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONTEX SPORTS LOISIRS, employees, financial statistics.