FLSOVAPLASTICS BVBA

Contactgegevens FLSOVAPLASTICS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSOVAPLASTICS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSOVAPLASTICS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marialoopsesteenweg 2h 8700 Tielt Industriepark Zuid - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-40-45-36 32-51-40-45-36

Fax (fax): 32-51-40-39-64 32-51-40-39-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSOVAPLASTICS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSOVAPLASTICS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSOVAPLASTICS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSOVAPLASTICS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSOVAPLASTICS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSOVAPLASTICS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSOVAPLASTICS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSOVAPLASTICS BVBA
Products information FLSOVAPLASTICS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03984985351
Ondernemingsnummer: 7910125732
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLSOVAPLASTICS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Films, plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSOVAPLASTICS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLSOVAPLASTICS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSOVAPLASTICS BVBA
Addition kinds of activities for FLSOVAPLASTICS BVBA

20119901. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), vlees geslacht ter plaatse | Canned meats (except baby food), meat slaughtered on site
27549907. Intaglio printen | Intaglio printing
38410404. Klemmen, chirurgisch | Clamps, surgical
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
94510404. Administratie van veteranenzaken, lokale overheid | Administration of veterans' affairs, local government

Werken bij FLSOVAPLASTICS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSOVAPLASTICS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSOVAPLASTICS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSOVAPLASTICS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • onderhoudstechnici (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

Zoek naar antwoorden van FLSOVAPLASTICS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLSOVAPLASTICS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSOVAPLASTICS BVBA. Laat een reactie achter voor FLSOVAPLASTICS BVBA. FLSOVAPLASTICS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSOVAPLASTICS BVBA. Leave a respond for FLSOVAPLASTICS BVBA. FLSOVAPLASTICS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSOVAPLASTICS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLSOVAPLASTICS BVBA
Location of FLSOVAPLASTICS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLSOVAPLASTICS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSOVAPLASTICS BVBA FLSOVAPLASTICS BVBA: PAUL MANSHOVEN-CLAESEN | CHARLES COUNASSE | COLLARD & FILS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Beauty Concept Privatges.mbH

Other related companies as FLSOVAPLASTICS BVBA: PAUL MANSHOVEN-CLAESEN | CHARLES COUNASSE | COLLARD & FILS | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Beauty Concept Privatges.mbH

FLSOVAPLASTICS BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSOVAPLASTICS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03984985351. Het bedrijf FLSOVAPLASTICS BVBA bevindt zich op het adres: Marialoopsesteenweg 2h 8700 Tielt Industriepark Zuid - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Films, plastic. Producten gemaakt in FLSOVAPLASTICS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSOVAPLASTICS BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSOVAPLASTICS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSOVAPLASTICS BVBA, openstaande posities, locatie van FLSOVAPLASTICS BVBA op de kaart.

FLSOVAPLASTICS BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSOVAPLASTICS BVBA, company assigned to the tax number BE03984985351. The company FLSOVAPLASTICS BVBA is located at the address: Marialoopsesteenweg 2h 8700 Tielt Industriepark Zuid - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Films, plastic. Products created in FLSOVAPLASTICS BVBA were not found.
The main activity of FLSOVAPLASTICS BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSOVAPLASTICS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLSOVAPLASTICS BVBA, open positions, location of FLSOVAPLASTICS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSOVAPLASTICS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSOVAPLASTICS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSOVAPLASTICS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSOVAPLASTICS BVBA, employees, financial statistics.