FLMODERNA PRODUCTS NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FLMODERNA PRODUCTS NV
Private companiesOil and Gas Extraction • FLMODERNA PRODUCTS NV

Contactgegevens FLMODERNA PRODUCTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMODERNA PRODUCTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMODERNA PRODUCTS NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Victor Saelenstr. 1 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-30-23-38 32-51-30-23-38

Fax (fax): 32-51-31-26-49 32-51-31-26-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMODERNA PRODUCTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMODERNA PRODUCTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMODERNA PRODUCTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMODERNA PRODUCTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMODERNA PRODUCTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMODERNA PRODUCTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMODERNA PRODUCTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMODERNA PRODUCTS NV
Products information FLMODERNA PRODUCTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02278808593
Ondernemingsnummer: 7992523193
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLMODERNA PRODUCTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - household products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMODERNA PRODUCTS NV
(Get full report from official database of BE for FLMODERNA PRODUCTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMODERNA PRODUCTS NV
Addition kinds of activities for FLMODERNA PRODUCTS NV

2044. Rijstmalen | Rice milling
106103. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
202100. Creamery boter | Creamery butter
356301. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
365299. Geprogrammeerde records en tapes, nec | Prerecorded records and tapes, nec
20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
38290103. Brandstofmengselindicatoren, vliegtuigmotor | Fuel mixture indicators, aircraft engine
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
73890410. Styling, pruiken | Styling, wigs

Werken bij FLMODERNA PRODUCTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMODERNA PRODUCTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMODERNA PRODUCTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMODERNA PRODUCTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

Zoek naar antwoorden van FLMODERNA PRODUCTS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMODERNA PRODUCTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMODERNA PRODUCTS NV. Laat een reactie achter voor FLMODERNA PRODUCTS NV. FLMODERNA PRODUCTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMODERNA PRODUCTS NV. Leave a respond for FLMODERNA PRODUCTS NV. FLMODERNA PRODUCTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMODERNA PRODUCTS NV op de google maps. Adres en contacten FLMODERNA PRODUCTS NV
Location of FLMODERNA PRODUCTS NV on the google maps. Address and contacts of FLMODERNA PRODUCTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMODERNA PRODUCTS NV FLMODERNA PRODUCTS NV: Flanders Fenster BVBA | E. EVRARD | Anthonis J | ST.LEONARDUSKERK | JBC MODE

Other related companies as FLMODERNA PRODUCTS NV: Flanders Fenster BVBA | E. EVRARD | Anthonis J | ST.LEONARDUSKERK | JBC MODE

FLMODERNA PRODUCTS NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMODERNA PRODUCTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02278808593. Het bedrijf FLMODERNA PRODUCTS NV bevindt zich op het adres: Victor Saelenstr. 1 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - household products. Producten gemaakt in FLMODERNA PRODUCTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMODERNA PRODUCTS NV is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMODERNA PRODUCTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMODERNA PRODUCTS NV, openstaande posities, locatie van FLMODERNA PRODUCTS NV op de kaart.

FLMODERNA PRODUCTS NV is a company, that was registered 2009 in Izegem region, Belgium. Full name of company is FLMODERNA PRODUCTS NV, company assigned to the tax number BE02278808593. The company FLMODERNA PRODUCTS NV is located at the address: Victor Saelenstr. 1 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - household products. Products created in FLMODERNA PRODUCTS NV were not found.
The main activity of FLMODERNA PRODUCTS NV is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMODERNA PRODUCTS NV is not available. You also can look at reviews of FLMODERNA PRODUCTS NV, open positions, location of FLMODERNA PRODUCTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMODERNA PRODUCTS NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMODERNA PRODUCTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMODERNA PRODUCTS NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMODERNA PRODUCTS NV, employees, financial statistics.