STENATEX

Contactgegevens STENATEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STENATEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

STENATEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RAAMSTRAAT 22; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11233983 (+32-11233983) 11233983 (+32-11233983)

Fax (fax): +32 (87) 672-83-41 +32 (87) 672-83-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STENATEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STENATEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STENATEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STENATEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STENATEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STENATEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STENATEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STENATEX
Products information STENATEX

BTW identificatienummer (tax): BE02274688720
Ondernemingsnummer: 2724853515
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in STENATEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STENATEX
(Get full report from official database of BE for STENATEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor STENATEX
Addition kinds of activities for STENATEX

33139900. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
48229902. Facsimile transmissie diensten | Facsimile transmission services
50750111. Ventilatieapparatuur en benodigdheden | Ventilating equipment and supplies
50840403. Boorapparatuur, exclusief bits | Drilling equipment, excluding bits
65120302. Theatergebouw, eigendom en operatie | Theater building, ownership and operation
92290100. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij STENATEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STENATEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STENATEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STENATEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van STENATEX in sociale netwerken
Look for responds of STENATEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor STENATEX. Laat een reactie achter voor STENATEX. STENATEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STENATEX. Leave a respond for STENATEX. STENATEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STENATEX op de google maps. Adres en contacten STENATEX
Location of STENATEX on the google maps. Address and contacts of STENATEX

Andere gerelateerde bedrijven als come STENATEX STENATEX: JOZEF VANOVERSCHELDE | JOZEF VANSTRAELEN | De Jonckheere - Optiek | CHRISTOPHE STRUYVE | COLMAR ROYAL

Other related companies as STENATEX: JOZEF VANOVERSCHELDE | JOZEF VANSTRAELEN | De Jonckheere - Optiek | CHRISTOPHE STRUYVE | COLMAR ROYAL

STENATEX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STENATEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02274688720. Het bedrijf STENATEX bevindt zich op het adres: RAAMSTRAAT 22; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in STENATEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STENATEX is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STENATEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STENATEX, openstaande posities, locatie van STENATEX op de kaart.

STENATEX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is STENATEX, company assigned to the tax number BE02274688720. The company STENATEX is located at the address: RAAMSTRAAT 22; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoenen. Products created in STENATEX were not found.
The main activity of STENATEX is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STENATEX is not available. You also can look at reviews of STENATEX, open positions, location of STENATEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STENATEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STENATEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STENATEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STENATEX, employees, financial statistics.