FLNEW MEN SCRL

Contactgegevens FLNEW MEN SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNEW MEN SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNEW MEN SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Ferdinand Nicolay 553, Internal Postal Box 1 4420 Saint-Nicolas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-31-05-44 32-42-31-05-44

Fax (fax): 32-42-34-08-61 32-42-34-08-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNEW MEN SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNEW MEN SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNEW MEN SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNEW MEN SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNEW MEN SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNEW MEN SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNEW MEN SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNEW MEN SCRL
Products information FLNEW MEN SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE02278808593
Ondernemingsnummer: 7992523193
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLNEW MEN SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNEW MEN SCRL
(Get full report from official database of BE for FLNEW MEN SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNEW MEN SCRL
Addition kinds of activities for FLNEW MEN SCRL

2395. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
122101. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
17420202. Buitenkant isolatie en afwerking (eifs) applicator | Exterior insulation and finish (eifs) applicator
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
35330103. Boorgereedschap voor gas-, olie- of waterputten | Drilling tools for gas, oil, or water wells
36219903. Generatoren en sets, elektrisch | Generators and sets, electric
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry
78120101. Cartoon film productie | Cartoon motion picture production

Werken bij FLNEW MEN SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNEW MEN SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNEW MEN SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNEW MEN SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van FLNEW MEN SCRL in sociale netwerken
Look for responds of FLNEW MEN SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNEW MEN SCRL. Laat een reactie achter voor FLNEW MEN SCRL. FLNEW MEN SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNEW MEN SCRL. Leave a respond for FLNEW MEN SCRL. FLNEW MEN SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNEW MEN SCRL op de google maps. Adres en contacten FLNEW MEN SCRL
Location of FLNEW MEN SCRL on the google maps. Address and contacts of FLNEW MEN SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNEW MEN SCRL FLNEW MEN SCRL: FLLA LUMIÈRE ASBL | ELLE ET LUI | IR?NE VAN OVERBEKE | LUC POPELIER | DE RIDDER

Other related companies as FLNEW MEN SCRL: FLLA LUMIÈRE ASBL | ELLE ET LUI | IR?NE VAN OVERBEKE | LUC POPELIER | DE RIDDER

FLNEW MEN SCRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNEW MEN SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02278808593. Het bedrijf FLNEW MEN SCRL bevindt zich op het adres: R. Ferdinand Nicolay 553, Internal Postal Box 1 4420 Saint-Nicolas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - equipment. Producten gemaakt in FLNEW MEN SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNEW MEN SCRL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNEW MEN SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNEW MEN SCRL, openstaande posities, locatie van FLNEW MEN SCRL op de kaart.

FLNEW MEN SCRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNEW MEN SCRL, company assigned to the tax number BE02278808593. The company FLNEW MEN SCRL is located at the address: R. Ferdinand Nicolay 553, Internal Postal Box 1 4420 Saint-Nicolas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - equipment. Products created in FLNEW MEN SCRL were not found.
The main activity of FLNEW MEN SCRL is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNEW MEN SCRL is not available. You also can look at reviews of FLNEW MEN SCRL, open positions, location of FLNEW MEN SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNEW MEN SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNEW MEN SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNEW MEN SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNEW MEN SCRL, employees, financial statistics.