COIFFURE MARIE PAULE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • COIFFURE MARIE PAULE
Private companiesTransportation Equipment • COIFFURE MARIE PAULE

Contactgegevens COIFFURE MARIE PAULE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE MARIE PAULE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE MARIE PAULE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-HUBERT 9; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63232593 (+32-63232593) 63232593 (+32-63232593)

Fax (fax): +32 (53) 666-20-37 +32 (53) 666-20-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE MARIE PAULE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE MARIE PAULE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE MARIE PAULE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE MARIE PAULE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE MARIE PAULE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE MARIE PAULE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE MARIE PAULE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE MARIE PAULE
Products information COIFFURE MARIE PAULE

BTW identificatienummer (tax): BE01289215087
Ondernemingsnummer: 8098266601
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE MARIE PAULE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE MARIE PAULE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE MARIE PAULE
Addition kinds of activities for COIFFURE MARIE PAULE

335599. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec
335600. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
361302. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
20260206. Kefir | Kefir
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
45139903. Pakketlevering, privélucht | Parcel delivery, private air
72190202. Hosiery Repair Service | Hosiery repair service
72310203. Haar kleedschool | Hair dressing school
86519900. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec

Werken bij COIFFURE MARIE PAULE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE MARIE PAULE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE MARIE PAULE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE MARIE PAULE. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

Zoek naar antwoorden van COIFFURE MARIE PAULE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE MARIE PAULE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE MARIE PAULE. Laat een reactie achter voor COIFFURE MARIE PAULE. COIFFURE MARIE PAULE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE MARIE PAULE. Leave a respond for COIFFURE MARIE PAULE. COIFFURE MARIE PAULE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE MARIE PAULE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE MARIE PAULE
Location of COIFFURE MARIE PAULE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE MARIE PAULE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE MARIE PAULE COIFFURE MARIE PAULE: KHANI EDITIONS | ART ET D?COR | KREATOS | BADMINTON BACSS SCHOTEN | Pot au Feu Brasserie

Other related companies as COIFFURE MARIE PAULE: KHANI EDITIONS | ART ET D?COR | KREATOS | BADMINTON BACSS SCHOTEN | Pot au Feu Brasserie

COIFFURE MARIE PAULE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE MARIE PAULE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01289215087. Het bedrijf COIFFURE MARIE PAULE bevindt zich op het adres: RUE SAINT-HUBERT 9; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van COIFFURE MARIE PAULE is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE MARIE PAULE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE MARIE PAULE, openstaande posities, locatie van COIFFURE MARIE PAULE op de kaart.

COIFFURE MARIE PAULE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE MARIE PAULE, company assigned to the tax number BE01289215087. The company COIFFURE MARIE PAULE is located at the address: RUE SAINT-HUBERT 9; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames, Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of COIFFURE MARIE PAULE is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE MARIE PAULE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE MARIE PAULE, open positions, location of COIFFURE MARIE PAULE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE MARIE PAULE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE MARIE PAULE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE MARIE PAULE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE MARIE PAULE, employees, financial statistics.