FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV
Private companiesPaper and Allied Products • FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV

Contactgegevens FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV

Regio (region): Hoogstraten, België

Adres (address): Sint-Lenaartseweg 26 2320 Hoogstraten - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-14-37-40 32-33-14-37-40

Fax (fax): 32-33-14-23-72 32-33-14-23-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV
Products information FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV

BTW identificatienummer (tax): BE03984985351
Ondernemingsnummer: 7910125732
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Films, plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV
(Get full report from official database of BE for FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV
Addition kinds of activities for FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV

267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
29110301. Zure olie | Acid oil
31990103. Harnas of harnas delen | Harness or harness parts
33640101. Messing en bronzen sterven | Brass and bronze die-castings
38290300. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
59959900. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec

Werken bij FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Toonzaaladviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonzaal verkoper sta je dagelijks in voor: Samen met het team opening en sluit van de winkel Onthaal van de klanten Advies geven aan de klanten bestelbonnen opmaken/ingeven Organisatie van de winkel Ben je hands on in het magazijn

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Lasser/Samensteller (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV. Laat een reactie achter voor FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV. FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV. Leave a respond for FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV. FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV op de google maps. Adres en contacten FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV
Location of FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV on the google maps. Address and contacts of FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV: FLDEROANNE SA | EXPERIENCE TRAVEL | R茅serves Naturelles ASBL | Van Dooren CV | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV: FLDEROANNE SA | EXPERIENCE TRAVEL | R茅serves Naturelles ASBL | Van Dooren CV | PHARMACIES DE GARDE

FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Hoogstraten, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03984985351. Het bedrijf FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV bevindt zich op het adres: Sint-Lenaartseweg 26 2320 Hoogstraten - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Films, plastic. Producten gemaakt in FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV, openstaande posities, locatie van FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV op de kaart.

FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV is a company, that was registered 2011 in Hoogstraten region, Belgium. Full name of company is FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV, company assigned to the tax number BE03984985351. The company FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV is located at the address: Sint-Lenaartseweg 26 2320 Hoogstraten - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Films, plastic. Products created in FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV were not found.
The main activity of FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV is not available. You also can look at reviews of FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV, open positions, location of FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV, Hoogstraten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV, Hoogstraten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKLERKS PLASTICS RECYCLING NV, employees, financial statistics.